Ontdek de nieuwe eet- en drinkbakken van Gebr. de Boon: Stijlvolle Elegantie voor Jouw Trouwe Vriend

Ben je op zoek naar stijlvolle en functionele eet- en drinkbakken? Maak dan kennis met onze nieuwste collectie, ontworpen met oog voor detail en hoogwaardige materialen. Onze nieuwste serie bestaat uit vier bakken met een matte look en zes bakken met een gouden accent en een houten onderzetter.

Matte eet- en drinkbakken:
De eet- en drinkbakken met een zandsteenstructuur aan de buitenzijde en een watervast gladde binnenzijde zijn verkrijgbaar in stone grey en sandstone. Ze combineren eigentijds design met robuuste kwaliteit en zijn eenvoudig te reinigen. Met afmetingen van 13cm en 16cm zijn ze perfect voor jouw hond, kat of knaagdier.

Eetbakken met Houten Onderzetter:
Ontdek de ultieme eetervaring voor je hond of kat met onze eetbakken met houten onderzetter. De verfijnde matte afwerking en het gouden accent maken deze bakken tot een ware eye-catcher binnen elk interieur. De houten onderzetter voegt natuurlijke schoonheid toe terwijl de gladde textuur een comfortabele eetervaring garandeert. De onderzetters zitten niet aan de bak vast wat reinigen vereenvoudigt.

Onze eetbakken zijn verkrijgbaar in petrol-blue, zee-groen en zalm-roze. Met afmetingen van 13cm en 16cm passen ze perfect bij jouw hond of kat.

Deel dit bericht