Vitakraft Pets’ Experience 2024

Huisdieren brengen ons dagelijks geluk en extra plezier. Met hun grappige en stoute streken zetten ze het huis op stelten. Ondanks hun eigenaardigheden blijven we van ze houden. Sterker nog, stiekem houden we na elke streek een beetje meer van ze. Dit is nou juist wat elk dier zo uniek maakt. Hoe leuk is het dan om deze vriendschap te vieren op het Vitakraft Pets’ Experience event op zondag 2 juni in en om kasteel Groeneveld. Nieuwsgierig? Lees dan gauw verder

Activiteiten
Op Vitakraft Pets’ Experience is er voor ieder wat wils. Met een uitgebreid programma worden zowel honden, katten als hun baasjes voorzien van een leuke dag! Kom kijken naar spectaculaire demonstraties, leer je huisdier nog beter kennen tijdens één van de lezingen of doe mee aan één van de workshops. Tijdens de demonstratie “agility” bijvoorbeeld kun je kijken of deze sport bij jou en je hond past. Kom naar de lezing over kattentaal om je kat nog beter te begrijpen, maak je eigen speelgoed voor je hond of kat of geef je hond een heerlijke massage tijdens de workshop “massage geven”.

Van boswandeling tot snuffelmarkt en van demonstraties tot aan interessante lezingen. Aan alles is gedacht om er samen een onvergetelijke dag van te maken.

Uit liefde, samen plezier maken
Uit liefde voor onze trouwe viervoeter en lieve kattenkop, maken we er tijdens Vitakraft Pets’ Experience 2024 één groot feest van. Het is hét event voor hond, kat en baasje. Honden en katten zijn meer dan welkom op het event. Een entreeticket kopen voor je hond of kat… dat is niet nodig. Zij zijn tenslotte de hoofdpersonen op Vitakraft Pets’ Experience.

Locatie
Naast alle leuke activiteiten kun je ook lekker ontspannen en genieten van de gezellige sfeer. Met heerlijke hapjes en drankjes en uiteraard onweerstaanbare honden- en kattensnacks ga je als bezoeker samen met je viervoeter een zorgeloze dag tegemoet.

Wil jij je hond of kat (en natuurlijk jezelf) een leuk uitje bezorgen? Kom dan op zondag 2 juni tussen 10.00 en 17.00 uur naar het Vitakraft Pets’ Experience in en om kasteel Groeneveld in Baarn. Wil je meer weten of direct een ticket kopen? Ga dan naar www.vitakraft.nl/petsexperience.

Deel dit bericht