Weenect: voor dieren die… een beetje te ver gaan…

Met de GPS tracker huisdier van Weenect, volg je je huisdier in realtime zonder enige afstandslimiet. Je bent er zeker van dat je hem niet kwijtraakt.

Weenect is een Frans bedrijf opgericht in 2012 meer dan 10 jaar ervaring in de ontwikkeling van GPS-trackers. Het bedrijf is een expert in het vakgebied. Voor verschillende gezinsleden biedt Weenect een scala aan verbonden gps-trackers (in de breedste zin van het woord: voor kinderen, senioren, honden en katten). Waar je ook bent, je weet altijd waar je dierbaren zijn, je volgt ze realtime dankzij GPS. Je kunt dus zorgen voor degenen die echt belangrijk voor je zijn, terwijl je hen de vrijheid geeft die ze verdienen. Weenect biedt onbeperkte realtime geolocatie. Er zijn inmiddels meer dan 200.000 gebruikers, en de service is beschikbaar in heel Europa zonder extra kosten. De klantenservice is 7 dagen per week bereikbaar en reageert in 6 talen (Frans, Nederlands, Duits, Engels, Spaans, Italiaans). De producten van Weenect hebben levenslang garantie!

Graag zien we u bij onze stand op de Dibevo-vakbeurs (stand 61). Maak op deze pagina alvast kennis met onze GPS-trackers voor katten en honden.

Deel dit bericht