Urenlang speelplezier op warme zomerdagen

De speelgoedversie van onze hogedrukreiniger is verkrijgbaar in het assortiment van de STIHL fanartikelen – afkoeling gegarandeerd!

Terwijl de ouders het huis en de tuin netjes houden, kunnen de kleintjes genieten van zomerpret met de speelgoedhogedrukreiniger van STIHL! De sproeifunctie helpt de kinderen verkoeling te vinden op warme dagen – en dit dankzij de meegeleverde accu, die volledig opgeladen ongeveer een uur meegaat. Je vindt de speelgoedhogedrukreiniger en vele andere producten voor kleine en grote STIHL fans bij je STIHL dealer.

Het waterreservoir van de speelgoedhogedrukreiniger, verkrijgbaar bij de STIHL fanartikelen, heeft een capaciteit van bijna twee en een halve liter en de meegeleverde accu gaat op een volle lading een uur mee. Plezier verzekerd! Dit onmisbare accessoire voor kinderen is verkrijgbaar in het assortiment STIHL fanartikelen voor 59,90 EUR.

Mathilde Krol

PR-consultant, Remy Communication

OVER STIHL

De STIHL Groep ontwikkelt, produceert en verkoopt machines voor tuinonderhoud, bosbouw, landbouw, landschapsonderhoud en de bouwsector met de nodige aandacht voor veiligheid. Dat ruime aanbod vult STIHL aan met digitale innovaties om de verschillende doelgroepen de verwachte kwaliteit te kunnen bieden. Alle machines, accessoires, beschermende kleding en toebehoren worden aangeboden via een gespecialiseerd netwerk dat bestaat uit 42 eigen distributie- en marketingmaatschappijen, ongeveer 120 invoerders en meer dan 55.000 dealers in ruim 160 landen.  

STIHL investeert continu in de toekomst en houdt hierbij rekening met de impact op de maatschappij en het milieu. Consumentenbelangen, milieubescherming, sociaal-economische kwesties en mensenrechten worden systematisch mee in beschouwing genomen.  

STIHL werd in 1926 opgericht en is sinds 1971 wereldwijd het best verkochte kettingzaagmerk. Het bedrijf heeft zijn hoofdkantoor in Waiblingen bij Stuttgart. De productie is wereldwijd verspreid over zeven landen: Duitsland, de VS, Brazilië, Zwitserland, Oostenrijk, China en de Filippijnen. In 2021 behaalde STIHL met 20.094 medewerkers wereldwijd een omzet van 5.06 miljard euro. 

STIHL BENELUX werd in 1985 opgericht en telt op vandaag 80 medewerkers.  Met een netwerk van 775 dealers realiseerde de organisatie met hoofdzetel in Puurs-Sint-Amands een omzet van 176 miljoen euro.   

www.stihl.be / www.stihl.nl 

Deel dit bericht