Outside Living Industries: innovatief met Infinite® opblaasbare spa’s

Vanwege corona hebben veel mensen het afgelopen jaar de vakantie thuis gevierd.
Het mooie weer zorgde ervoor dat het in eigen tuin ook goed toeven was, zeker als je kon beschikken over een zwembad of spa. Outside Living Industries weet als geen ander wat er in deze markt speelt en biedt innovatieve producten aan die de consument aanspreken.

Assortiment
Outside Living Industries is de leverancier van de merken Nature®, Ubbink® en Infinite®. Nature® heeft tuinartikelen voor tuinaanleg, erfafscheidingen, regenwateropvang en meetapparatuur. Ubbink® biedt een compleet vijverassortiment voor aanleg, techniek, onderhoud en decoratie, en een uitgebreid assortiment zwembaden en toebehoren. Ubbink Aqua Arte® richt zich tenslotte op water- en terrasornamenten.

Infinite®Spa
“Sinds 2019 hebben we Infinite® opblaasbare spa’s aan ons productportfolio toegevoegd. We zijn begonnen met één model om te kijken hoe dat product werd ontvangen. Dat was dermate succesvol dat we inmiddels vijf modellen aanbieden: twee ronde, twee vierkante en een vierkante met een face-to-face-opstelling. Uiteraard leveren we ook accessoires zoals multicolourlight, hoofdsteunen en drinkbekerhouders. Daarnaast hebben we nog artikelen die het onderhoud vergemakkelijken, zoals een opblaaskussen voor de slimme afvoer van regenwater en een zwembadstofzuiger met accu. Voor 2022 zal het assortiment van Infinite®Spa verder worden uitgebreid met nieuwe spa’s, om zo nog verder in te spelen op ‘het genieten in eigen tuin’”, vertelt commercieel directeur Michaël Bol.

“De Infinite® opblaasbare spa’s zijn niet alleen prijstechnisch interessant. Het zijn kwaliteitsproducten die volgens onze eigen specificaties worden gefabriceerd. Hierbij gebruiken we degelijke materialen en toevoegingen, zodat de spa’s niet alleen sterk zijn, maar ook goed bestand tegen uv-straling om snelle veroudering tegen te gaan.”

Gebruik
“Binnen 10 minuten is de spa klaar om gevuld te worden met water. Men dient wel de tijd te nemen om de spa op de gewenste temperatuur te krijgen, maar als het zo ver is, is het optimaal genieten van de bubbels. De meegeleverde transportzak zorgt ervoor dat de spa in de winterperiode veilig en eenvoudig kan worden opgeborgen. Om een optimaal gebruik en plezier te garanderen, doen we ons best om de handleidingen zo duidelijk mogelijk te maken.”

Ontwikkelingen
“In dit segment is een beperkt aantal spelers op de markt. Je ziet wel eens een aanbieding bij winkelketens in andere branches, maar dat is dan iets eenmaligs. De vraag verschuift, zeker als je naar de coronatijd kijkt. Onze voorraden voor dit jaar zijn al weg. Ik voorzie dat door de toenemende, wereldwijde vraag naar grondstoffen voor vele soorten producten stagnaties in de productiecapaciteiten optreden, waardoor artikelen moeilijk leverbaar zullen worden. We doen ons uiterste best om op grond van onze verkoop dit jaar in te spelen op de behoefte van het komende jaar”, besluit Michaël.•

Deel dit bericht