Toonaangevend inkoopplatform voor Europa

TICA in Aalsmeer, Trends & Trade en Fashion Extra’s in Venlo zijn dé inkoopcentra in de home-, gift-, garden- en fashionbranche. Met een hele sterke onderscheidende factor: ze zijn specialist in lifestyle trends. Voor de lifestyle professional en retailer is dit het meest toonaangevende inkoopplatform van Europa. 

Een platform met veel voordelen 

Het lifestyle inkoopplatform bestaat uit Trends & Trade en Fashion Extra’s in Venlo en TICA in Aalsmeer. Met één klantenpas heb je toegang tot alle drie de cash & carry’s, die gezamenlijk zo’n 42.000 vierkante meter beslaan. De drie inkoopcentra hebben zeven dagen per week ruime openingstijden. Inkopen doen wordt dus zo eenvoudig en flexibel mogelijk gemaakt. Zo ga je aan het eind van de rit door één centrale kassa. Je kunt per stuk inkopen doen, bij verschillende merken, desondanks ontvang je slechts één factuur. 

De drijfveer 

TICA, Trends & Trade en Fashion Extra’s geloven dat iedereen op zijn eigen manier onderscheidend kan zijn. “De ruim 400 exposanten hebben om die reden allemaal een eigen stand in de cash & carry’s, een shop in shop,” vertelt Lieke Linssen, verantwoordelijk voor de marketing. Hier presenteren zij met trots hun eigen collecties en nieuwste musthaves. Er wordt overigens hard gewerkt aan een online platform, die al live is voor Nederlandse pashouders. Van reeds 80 merken zijn de producten nu ook online verkrijgbaar. Via TICA Online doe je online inspiratie op bij unieke lifestyle Brands, heb je geen minimum afname en laat je je order bezorgen of haal je deze kosteloos bij TICA op. 

Specialist in lifestyle trends 

“Ons team van stylisten gaat ieder jaar op pad.” TICA, Trends & Trade en Fashion Extra’s presenteren zodoende vier keer per jaar eigen trends. Dit resulteert in een visueel trendverhaal bestaande uit een reeks fascinerende beelden van merkproducten, die in de cash & carry en op de websites te vinden zijn, en een toonaangevende styling van de cash & carry dankzij smaakvolle productcombinaties. Daarmee bieden de inkoopcentra meer dan inspiratie. De doelstelling is om branche gerelateerde professionals en retailers van nieuwswaarde te voorzien. Onder meer bloemisten, woondecoratiewinkels, kleinere speciaalzaken, tuincentra en stylisten halen hier hun hart op.

Inkoopvoordelen: 

• musthaves van 400 leveranciers binnen handbereik 
• 1.000.000 producten
• per stuk inkopen
• slechts één factuur 
• toegang bij drie cash & carry’s
• 7 dagen per week geopend, ruime openingstijden 

Deel dit bericht