Quicktreestand in 2022 in een nieuwe jas

Voor veel mensen is het opzetten van een kerstboom elk jaar weer een lastig en tijdrovend karwei. Problemen bij het optuigen kunnen echter makkelijk voorkomen worden door gebruik te maken van een kerstboomstandaard van Quicktreestand. Met zo’n standaard en een bijpassende kerstboom brengen consumenten binnen een handomdraai hun woning in kerstsferen. Bovendien blijft de boom hierin recht overeind staan en passen de standaards in elk interieur.

Tekst: Sander de Goede

Nieuwe modellen in 2022
Quicktreestand timmert al een aantal jaren aan de weg. In 2017 werd met een uitgebreid werkbezoek aan de Verenigde Staten de kiem gelegd voor de kwalitatief hoogwaardige kerstboomstandaards die we nu kennen. Er zijn ook de afgelopen jaren nog talrijke ideeën getoetst en er is goed geluisterd naar klanten en hun feedback. In mei 2022 is daar een geheel nieuw model uit voortkomen.

Een groot voordeel van dit nieuwe model is de aangepaste vorm. Hierdoor is de standaard zwaarder en bovenal stabieler dan voorheen. Zo kan deze nu met gemak bomen dragen met een hoogte van tot 2,5 meter. Verder kan er nu 3,7 liter water in het reservoir. Hiervoor was dat nog 3 liter. Daardoor blijft de kerstboom langer de originele groene kleur behouden, zeker tot vier weken lang.

Metaal en kunststof
Het nieuwe 2022-model is verkrijgbaar in metaal en in kunststof. De kunststof versie is te verkrijgen in matzwart en donkergroen, terwijl men bij de metalen variant kan kiezen uit de kleuren matzwart, wijnrood, goudbrons en zilver.

Presenteren van kerstbomen
Door in uw winkel de kerstbomen te boren kunt u een mooie presentatie geven. Dat mensen zien dat alle bomen kaarsrecht in de standaard staan verbetert ook de verkoop. Voor deze presentatie zijn verschillende pinnen met plaat voor op pallets te plaatsen of showstandaards te verkrijgen.

Dealer worden?
Wanneer u als tuincentrum dealer zou worden van de kerstboomstandaards van Quicktreestand, krijgt u Quicktreefresh er gratis bij om de boom nog langer fris te houden. Door de speciaal samengestelde suikers in dit bruistablet blijft het water extra lang schoon.

Heeft u interesse om dealer te worden van de producten van Quicktreestand? Kijk dan op quicktreestand.nl en neem contact op.

Tevens presenteert Quicktreestand het gehele assortiment op The Green Retail Fair Plantarium op 24 en 25 augustus in het International Trade Centre in Hazerswoude.

Deel dit bericht