Heijting Holland, professionals in kerstdecoratie

Je staat er niet zo bij stil, maar de gezellige kerstsfeer die ontstaat door mooi versierde straten, winkels, openbare gebouwen en horeca vereist een professionele aanpak. Heijting Holland is het bedrijf bij uitstek om dat te realiseren!

Heijting Holland werd in 1999 opgericht en is een allround kerstbedrijf dat kerstartikelen produceert en levert aan gespecialiseerde zaken zoals tuincentra. Daarnaast worden kerstartikelen verhuurd en verzorgt het bedrijf zelfs complete kerstdecoraties voor horecabedrijven, winkelcentra, kerstmarkten, autodealers en ijsbanen. Tussen de topdrukte door spraken we met eigenaar Gerrit Heijting (55).

Topservice
“Naast onze leveringen van kerstartikelen aan tuincentra en winkels hebben we te maken met een grote verhuurmarkt. Vooral het verzorgen van complete kerstdecoraties is voor vele bedrijven, verenigingen en instanties echt een uitkomst. We helpen bij het maken van een passende keuze, gebaseerd op de ruimte en de locatie. Daarbij kan worden gekozen voor traditioneel of de allernieuwste trend, zodat de klant altijd een representatieve decoratie naar wens heeft. Vervolgens spreken we een periode af en regelen we de opbouw. We gaan pas weg als alles correct werkt.”

Efficiënt
“Om een snelle en efficiënte opbouw te realiseren, werken we meestal met modulaire pakketten. Van eenvoudig tot uitgebreid, maar wel steeds met het nieuwste van het nieuwste. Ook zijn onze producten zoveel mogelijk duurzaam geproduceerd en voldoen ze aan alle veiligheidseisen. Na de kerstperiode komen we afbreken en nemen we alles weer mee. Opslag en transport zijn allemaal geregeld. Op deze wijze nemen we niet alleen veel werk uit handen, het bespaart ook veel tijd en dus geld, terwijl de klant verzekerd is van een professionele, representatieve decoratie. Omdat we in Polen een eigen productiecapaciteit hebben, kunnen we decoraties op maat maken. Dat betekent dat we flexibel zijn, snel kunnen inspelen op veranderingen en niet afhankelijk zijn van lange aanvoerlijnen.”

Groei
Vanwege corona is onze bijdrage aan de decors van bijvoorbeeld André Rieu en de Toppers geannuleerd. Voor het overige is het erg druk. We krijgen veel waardering voor ons werk. Omdat het zo druk is, moeten we werken volgens een strak tijdsschema. Daarom is het slim om tijdig, bij voorkeur al in februari, afspraken te maken over leveranties en projecten voor de komende kerstperiode.”

Deel dit bericht