Nieuwigheden COMPO voor 2023

Ook voor 2023 zet COMPO in op duurzaamheid, waarbij doeltreffende en gebruiksvriendelijke producten belangrijk blijven. Tuinliefhebbers zijn altijd op zoek naar eenvoudig te gebruiken producten die hen helpen bij het krijgen van prachtige en stevige planten binnen en buiten, een rijke en smaakvolle oogst en een mooie, diepgroene grasmat. Bij COMPO vinden zij alles wat daarvoor nodig is. COMPO helpt hen zowel bij de aanplanting (potgronden, bodemverbeteraars, bodembedekkers) als bij de voeding (gekorrelde en vloeibare meststoffen voor zowel planten als gazon) en bij de verzorging (bestrijding van onkruiden, ziekten en insecten).

Organic & Recycled: van de natuur, voor de natuur
Het assortiment Organic & Recycled is de perfecte referentie in de duurzaamheidsstrategie van COMPO. Niet alleen de verpakkingen zijn gerecycled, ook de grondstoffen. Die worden namelijk gerecupereerd uit afvalstoffen uit de voedings- en composteringsindustrie. Het succesvolle concept – dat tot sinds kort bestond uit een universele potgrond, een universele vloeibare meststof en een gekorrelde universele meststof – wordt uitgebreid met een 100% organische gazonmeststof. Die garandeert een stevige en gelijkmatige groei en bevordert de diepgroene kleur van de grassen. De zak is vervaardigd uit 80% gerecyclede materialen.

COMPO Bio Meststof Moestuin
Schapenwol wordt niet alleen gebruikt voor het vervaardigen van kleding, maar bevat ook nog eens heel wat waardevolle voedingsstoffen. Deze worden door COMPO samengevoegd met andere waardevolle
grondstoffen tot een rijke meststof met langdurige werking tot vijf maanden. Dankzij de hoge wateropslagcapaciteit van de korrels zijn de planten bovendien ook tijdens periodes van droogte verzorgd. Het huidige assortiment wordt verrijkt met een formule voor de moestuin en voor moestuinbakken. Zo is de consument zeker van een rijke, smaakvolle oogst.

COMPO Progazon in een nieuw kleedje
COMPO Progazon is een vloeibare gazonmeststof met indirecte werking tegen onkruid en mos die zorgt voor een prachtige, diepgroene grasmat. Voor het komende seizoen krijgen de beide productverpakkingen een nieuwe, moderne look. Zo zullen ze meteen de aandacht trekken in de schappen.

Gekorrelde tuinmeststoffen: nieuwe formuleringen in nieuw verpakkingsdesign
Een gebruiksklare, gekorrelde meststof met lange werking die de planten vier tot zes maanden de belangrijkste voedingsstoffen bezorgt voor een optimale ontwikkeling? De vernieuwde gekorrelde meststoffen van COMPO hebben niet alleen een nieuw, fris verpakkingsdesign gekregen, maar de formule werd eveneens geoptimaliseerd. De mix van grijze korrels (met directe werking) en witte korrels (met lange werking) beantwoordt perfect aan de specifieke behoeften van de planten.

COMPO Handelaarsportaal: exclusief platform
Dankzij het exclusieve COMPO Handelaarsplatform krijgt de handelaar de kans om zich te verdiepen in de verschillende productcategorieën en tal van e-learning-dossiers rond insecten, ziekten, ongedierte, meststoffen en potgronden. Zo kan de verkoper de juiste adviezen aan de consument overbrengen en ook de juiste oplossing aanreiken voor een specifiek tuinprobleem. De module ‘Test uzelf’ laat de handelaar bovendien toe om zijn kennis over de verschillende modules te testen.

www.compo.nl

Deel dit bericht