5x Tuinhandigheidjes voor de herfst

Laat het maar waaien

Storm, wind of regen: met deze Nature® tuinproducten kan je tuin overal tegen. Zorg ervoor dat jonge en kwetsbare bomen verstevigd worden met boombanden en pak ze bij koudere temperaturen in een beschermende afdekhoes. Ruim bladeren snel op met de ‘opscheppers’, verzamel ze in de trolley en gooi ze in de compostsilo zodat het hergebruikt kan worden.

  • Bladscheppen

Met deze bladscheppen heb je die grote berg blaadjes zo opgeruimd. Steek je handen in de handvatten en je schept er in een keer een hele berg blaadjes mee in de container, kruiwagen of de tuinafvaltrolley. Nature® bladschep (30x37cm) in lichtgroen € 5,79.

  • Tuinafvaltrolley

Deze tuinafvaltrolley heeft een capaciteit van 65 liter en rol je gemakkelijk met je mee door de tuin. Het wiel kun je eventueel vullen met zand of water voor wat extra stabiliteit. Nature® tuinafvaltrolley (hoogte 85 cm)  € 29,95.

  • Compostsilosysteem

Wie veel groenafval uit de tuin en de keuken heeft zal merken dat drie compostsilo’s ideaal zijn om het proces te verbeteren. De eerste voor jonge compost, de tweede om de silo voor de eerste keer om te zetten en de derde om deze vervolgens nog een keer goed te laten rijpen. Zo bouw je gedurende de herfst en wintermaanden aan een nieuwe voorraad compost waar de tuin je in het voorjaar dankbaar voor is. Zet de compostsilo bij voorkeur op een schaduwrijke plek in de tuin en bedek de bodem met houtsnippers voor een goede beluchting. Dit systeem bestaat uit drie compostsilo’s met ieder een inhoud van 400 liter en een deksel. De compostsilo’s zijn in verschillende formaten verkrijgbaar vanaf € 59,95 per stuk.

  • De groene band

Met deze boombanden koppel je een boom veilig aan een steunpaal zodat hij beter bestand is tegen de wind. Kleine moeite (en investering) om je boom te beschermen. Nature® heeft verschillende types boombanden, zoals deze van groen polyethyleen of de boomband met klittenband en gesp. De boombanden zijn verkrijgbaar vanaf € 3,89.

  • Winterjas

Vooral exotisch groen zoals citroenplanten en palmbomen zijn gebaat bij bescherming tijdens de koudere maanden, zodat ze in het voorjaar weer extra happy zijn. Pak de stam en de pot van olijfbomen in met het sterke Nature® winternoppenfolie, deze zorgt voor thermische isolatie (€ 6,79). Voor (fruit)boompjes zijn er diverse formaten uv-bestendige Nature® afdekhoezen die eenvoudig te bevestigen zijn (€ 7,99).

De Nature® tuinproducten zijn verkrijgbaar bij vrijwel alle tuinspeciaalzaken, bouwmarkten en diverse webwinkels. Voor meer informatie kijk op www.naturegardening.eu.

Over Nature®
Voor je hele tuin vertrouwen op Nature®; dat gaat heel natuurlijk. Nature® heeft meer dan 900 artikelen die het complete spectrum bestrijken van het zaaien en planten, decoreren, aanleggen, beschermen (zomer en winter) en het onderhouden, inclusief de juiste accessoires.

Deel dit bericht