Ambiente Europe

Al meer dan 25 jaar hoogwaardige servetten

Bij Ambiente houden ze van plezier en gezelligheid in het werk. De medewerkers zien het als hun taak om datzelfde gevoel over te brengen naar de klanten, middels de mooie collectie servetten en tafelaccessoires. Want dat is wat ze doen. Het bedrijf produceert al meer dan 25 jaar de mooiste collectie aan hoogwaardige servetten en tafeldecoraties.

“Het is dan ook ons doel om producten te creëren die plezier en sfeer in huis brengen. Sterke samenwerkingen, unieke designs en een superieure kwaliteit in een harmonieuze collectie zijn daarbij onze ijkpunten”, aldus marketeer Claire Heufkens.

Hoogwaardige kwaliteit servetten
“Onze collectie bestaat hoofdzakelijk uit hoogwaardige kwaliteit servetten in meer dan 120 wisselende designs per seizoen. Daarnaast produceren we bij geselecteerde designs een assortiment aan bijpassende tafelaccessoires, zoals kaarsen, placemats, Fine bone China bekers, dienbladen, theedoeken, zakdoekjes, enzovoort.”

“Doordat er jaarlijks nieuwe accessoires bijkomen is onze collectie gegroeid in diversiteit, waardoor we met de grotere thema’s complete tafelaankleding kunnen verzorgen. We hebben hierdoor een andere denkwijze ontwikkeld om ons product in de markt te zetten en te promoten. Waar voorheen de nadruk lag op de diversiteit van onze designs voor de servetten, ligt nu ook focus op tijdloze én trendy designs die zich goed lenen voor complete series. In onze wisselende catalogi zijn steeds meer mooie compilaties van diverse accessoires en servetten in een bepaalde setting te vinden, zoals gedekte tafels voor feestdagen zoals Kerstmis of Pasen, decoraties voor speciale gelegenheden als een bruiloft of geboorte en inspiraties voor alle seizoenen. Deze ontwikkeling zorgt voor veel mooie content, die we graag willen delen.”

De Nieuwe webshop en website
” Om de nieuwe content en de uitgebreidere collecties goed te kunnen delen, zijn we gestart met het opbouwen van een geheel nieuw platform, dat onze huidige website en webshop vervangt. Vanaf medio december kunt u meer lezen over onze thema’s of het verhaal achter onze collecties. Onze mooie nieuwe voorjaarsthema’s, zoals ‘Tulips’ of ‘Potpourri’, welke zijn voorzien van bijpassende accessoires, volgen de huidige trends in onze branche. De Bohemian stijl met grassen, veren en zachte kleuren of de tijdloze bloemendessins zijn terug te vinden in onze collectie. Een persoonlijke favoriet in onze voorjaarscollectie is de samenwerking met Suela Home welke heeft geresulteerd in een prachtige serie met Jade porceleinen servies.”

www.ambiente.eu

Deel dit bericht