Campingaz: de energie voor buiten in 2021

Pionier Campingaz werd meer dan 70 jaar geleden opgericht uit een liefde voor kamperen in de natuur, naast het verlangen om te creëren en te vernieuwen. Het merk biedt anno 2021 eenvoudige maar slimme oplossingen met een optimaal design, die leunen op een zorgvuldig opgebouwde expertise. De producten genieten het vertrouwen van generaties van consumenten en barbecueliefhebbers, omdat Campingaz veiligheid, zowel in productie als in gebruik, hoog in het vaandel heeft staan.

Inmiddels zijn de cilinders en cartouches van Campingaz iconische producten en in heel Europa (en daarbuiten) verkrijgbaar. Sinds 1949 vult het merk zijn eigen cilinders en cartouches met gas, om te dienen als veilige energiebron voor het brede assortiment kooktoestellen en meer. Met de handige online Gas Finder is de dichtstbijzijnde dealer in een oogwenk te vinden, zodat waar dan ook in Europa, de cilinder overal kan worden ingewisseld. Voor de prijs van een gasvulling, ontvangt men een volle cilinder en kan het Europese vakantieavontuur zonder problemen voortgezet worden. 

Dankzij de opvallende rode dop op een Campingaz R-cilinder is de veiligheidsgarantie uitermate herkenbaar: de tank is door een erkende dealer gevuld, alsmede regelmatig gecontroleerd en onderhouden door Campingaz zelf. Zowel de productie als kwaliteitscontrole vinden volledig plaats in Europa.  

Deel dit bericht