Coen Bakker wint de inspiratieprijs op de GRS Februaribeurs

Op 14 en 15 februari jl. werd de GRS-februarihuisbeurs georganiseerd in het Plantarium Gebouw. Een sfeervolle beurs, met vernieuwend aanbod en volop inspiratie voor najaar- en kerst, waar Coen Bakker werd beloond met de prijs voor de meest inspirerende stand.  

Er waren weer veel bekende, maar ook een aantal nieuwe leveranciers op de beurs. We hebben veel vernieuwend aanbod gezien en werden de laatste trends gevolgd, waaronder de nieuwe Disneytrend.  Ook konden de leden van GRS weer inschrijven op de meest uiteenlopende collectieve acties, waarmee ze profiteren van het collectieve inkoopvoordeel.

De GRS-huisbeurzen zijn voor de leden van GRS Retail, naast een belangrijk inkoop- en contactmoment, een zeer waardevolle inspiratiebron. Daarom kunnen de standhouders meedingen naar de award voor de ‘Meest inspirerende stand’ en worden ze hiermee uitgedaagd om zich op een inspiratievolle wijze te onderscheiden van de overige stands. Coen Bakker Deco heeft de prijs voor de meest inspirerende stand in ontvangst mogen nemen! Zij hebben hun complete stand van Christmas World volledig overgebracht naar de GRS-beurs. In deze prachtige verlichte stand kon het complete kerstassortiment van Coen Bakker overzichtelijk besteld worden.

In het GRS Retail marketinghuis konden de GRS leden terecht bij de online marketingexperts voor vragen over de diverse marketingpakketten. Voor 2023 wordt er extra focus gelegd op de online vind- en zichtbaarheid van onze leden.

De GRS-februaribeurs heeft weer hoge bezoekersaantallen opgeleverd en kunnen we spreken over een geslaagde beurs voor zowel de bezoekers als de standhouders.

De volgende GRS-huisbeurs wordt georganiseerd op 28 en 29 juni a.s.

Deel dit bericht