Coleman is op zoek naar enthousiaste kampeerders voor het Coleman Campfire Collective

Oproep aan alle outdoorliefhebbers! Coleman is op zoek naar enthousiaste kampeerders voor het Coleman Campfire Collective. Uitverkorenen ontvangen de nieuwste uitrusting om te testen tijdens kampeertrips en in ruil daarvoor vraagt het merk jouw tips en ervaringen met de Coleman community te delen (via Facebook).

Het Coleman Campfire Collective is een groep individuen, die de verscheidenheid aan kampeerders vertegenwoordigt waaruit onze community bestaat. Je hoeft geen grote aanhang op sociale media te hebben of een bekende naam te zijn om geselecteerd te worden als lid van het Coleman Campfire Collective. De groep bestaat uit echte mensen die van kamperen houden en hun kampeertips en ervaringen in de vrije natuur graag willen delen met anderen. Leden krijgen Coleman-producten aangeboden, die worden geselecteerd door het team van het merk, en worden op hun beurt gevraagd om foto’s van deze producten – in gebruik tijdens kampeertrips – en productfeedback met hen en de community te delen.

Of men nu begint met kamperen of al honderden nachten onder een tentdoek heeft doorgebracht – als dit klinkt als iets voor jou, voor een goede vriend of een bekende, vul dan snel dit formulier in: Link aanmeldformulier.

Deel dit bericht