Daily Trade Fair Venlo kondigt openingsdatum aan

Daily Trade Fair Venlo is een nieuw concept: een jaarronde vakbeurs voor bezoekers in de branche van hospitality, home, gift & garden. Daily Trade Fair Venlo vestigt zich in het voormalige veilinggebouw van FloraHolland Venlo. Op het moment wordt deze bijzondere locatie omgebouwd tot een evenementlocatie.

“We gaan het gebouw de allure geven die past bij een eventlocatie, maar zorgen ervoor dat het karakter van de veiling behouden blijft”, zegt commercieel manager Harm van Raaij. De gevel van het gebouw is al helemaal getransformeerd en zelfs de rotonde voor het pand is in zijn geheel gerenoveerd. Er staan nog enkele grote verbouwingen op stapel, op dit moment wordt volop gewerkt aan een nieuwe verdiepingsvloer en een professionele horecakeuken.

“Vanuit de hospitality-branche komt eveneens veel interesse, en daarom pakken we ook hier groot uit. Op zo’n extra 2.500 m2 kunnen bedrijven uit de horeca straks alles vinden wat zij nodig hebben voor de inrichting van een restaurant of hotel. Van een complete keuken tot het tafellinnen, en van een snijmachine tot wanddecoratie’’, aldus Marcel Swaghoven die verantwoordelijk is voor de invulling van het hospitality-plein.

De organisatie van Daily Trade Fair Venlo kondigt aan dat de officiële opening plaats vindt op 31 maart 2022. Nieuwsgierig naar het concept of de laatste ontwikkelingen? Meer informatie over de Daily Trade Fair Venlo is te lezen op www.dailytradefairvenlo.com.

Deel dit bericht