Decorum organiseert eerste beurs van 2021

Vorig jaar organiseerde Decorum de bloeiende plantenbeurs digitaal, dit jaar vindt op 2 & 3 juni de Spring Fair fysiek plaats. Deze beurs, die in de nieuwe schuur van kweker HL Hogervorst georganiseerd wordt, is voor Decorum de eerste beurs van dit jaar.
Vooral in een tijd waarbij klantcontact in mindere mate plaatsvindt, is het voor Decorum van belang om een zichtbare rol te blijven spelen binnen de sierteeltsector. Een event zoals de bloeiende plantenbeurs zorgt voor dat persoonlijke contact. Een mooi product oppakken, een kweker persoonlijk ontmoeten onder het genot van een kop koffie en de nieuwste producten ter plekke bewonderen, daar kan geen online beurs tegenop. 

Tijdens de Spring Fair kunnen bezoekers een kijkje nemen in de kwekerij van HL Hogervorst en het gehele assortiment bloeiende planten bekijken. Tevens worden twee noviteiten van Hofland Flowering Plants gepresenteerd: Dianthus I Love U en Exacum Sapphire. Vanwege de geldende coronamaatregelen is vrije inloop niet mogelijk. Wel biedt Decorum de mogelijkheid voortijdig een tijdsblok te reserveren.De aanwezige Decorum kwekers zijn:

Ammerlaan-SosefOrchios
Bernhard OrchidsRichplant
LionplantSion
Duijn-HoveSlijkermanKalanchoƫ
FlorXLTen Have Plant
Freek van der VeldenVan den Berg De Lier
H.L. HogervorstVan der Voort Potplanten
Hofland Flowering PlantsVan Schie Potlelies
J&P Ten HaveVreugdenhil Bulbs & Plants

Deel dit bericht