Decorum ruim vertegenwoordigd bij Glazen Tulp Awards 2022

Enige tijd geleden werden alle noviteiten bekend gemaakt die genomineerd zijn voor de Glazen Tulp Awards 2022. Deze producten zijn onderverdeeld in vijf categorieën. Per categorie wordt de beste noviteit bekroond met een Glazen Tulp. Tussen alle noviteiten bevinden zich acht Decorum producten van vijf verschillende kwekers. Decorum is dus ruim vertegenwoordigd bij de noviteitenwedstrijd. 

“Decorum is een kwaliteitsmerk en onze kwekers hebben de ambitie om alleen de beste producten op de markt te zetten. Bovendien hechten we bij Decorum veel waarde aan het creëren van nieuwe producten. Het is van belang om in te spelen op trends en deze te beïnvloeden om zo te blijven voldoen aan de behoeften van de markt. Daarnaast draagt innovatie bij aan de marktpositie van de Decorum kwekers en het Decorum merk. We zijn dan ook trots om met Decorum duidelijk aanwezig te zijn bij de Glazen Tulp Awards,” aldus Raymond Hedges, directeur Decorum.

De eerste stemronde is inmiddels gesloten, maar wij zijn benieuwd welke noviteiten van Decorum door gaan naar de volgende ronde. De Decorum producten die meedoen, zijn: 

Categorie Snijbloemen 
Chrysant geplozen BorgArcadia
Chrysant geplozen TopspinArcadia
Eustoma / Lisianthus Arena Giant White   Montana
Eustoma / Lisianthus Exotic Pink Montana
  
Categorie Kamerplanten Groen 
Kalanchoë DeboraSlijkerman 
  
Categorie Kamerplanten Bloeiend 
Hibiscus JerseyKwekerij Groenhof
Kalanchoë blossfeldiana Venus PinkSlijkerman
Phalaenopsis OdorionSion

Deel dit bericht