DIY vijver, beekje of waterval met deze Ubbink noviteiten

De kracht van water in de tuin: sfeer, ontspanning en biodiversiteit

Een kabbelend beekje door de tuin, een rustgevend watervalletje op het balkon of een terrasvijver waarin je de lucht weerspiegeld ziet. Vijvermerk Ubbink maakt alle toepassingen met water eenvoudig te realiseren. Van vijveraanleg, tot onderhoud en decoratie; met  deze inspirerende doe-het-zelf watercreaties en accessoires ontdek je snel de kracht van water in de tuin. Zo zorgt het niet alleen voor ontspanning  maar het bevordert ook de biodiversiteit en helpt wateroverlast te voorkomen.Waterval met plantenbak of terrasvijver voor in de loungehoek

Deze elegante waterval met bak en terrasvijver vormen de perfecte aanvulling op een loungehoek. Beide modellen zijn eenvoudig te plaatsen en uitgevoerd in gevlochten kunststof in grijs-beige met een aluminium rand. De ‘Aveiro’ waterval met bak heeft twee etages en is voorzien van ledverlichting. In het bovenste deel kunnen planten geplaatst worden.  De afmeting is H 64 (37,5) x 77,5 x 101 cm.  Een andere optie in dezelfde stijl is de moderne ‘Amora’ terrasvijver met fonteintje. De compacte terrasvijver meet H 37,5 x 77,5 x 77,5 cm.  Verkoopadviesprijzen: Ubbink Aveiro waterval met plantenbak €499,00 , Ubbink Amora terrasvijver met fonteintje € 259,00

2-delige terrasvijver voor uiteenlopende tuinstijlen
Creëer een eigentijdse terrasvijver door de Quadra C3 vijverbak te combineren met een RVS InoxFrame rand. Dit geeft vijver een moderne, strakke uitstraling. De eenvoudig te plaatsen vijver past uitstekend in een strakke tuin maar laat zich ook graag omringen door veel groen. De afmeting van de in te graven vijverbak is H 44 x 118 x 78 cm.  Verkoopadviesprijzen: Ubbink Quadra C3 €122,00 , InoxFrame Quadra €239,00.

Beekloopsysteem

Het Wolga beekloopsysteem van Ubbink bestaat uit vier basiselementen van geborsteld roestvrijstaal die oneindig met elkaar gecombineerd kunnen worden. Het startelement is een recht stuk van H 4 x 98 x 30 cm en heeft een schroefdraadaansluiting van 25mm voor de pompaansluiting. Deze is te combineren met een ander stuk van dezelfde afmeting en/of een rechts- en linkshoekig element. Het water komt uiteindelijk in de vijver terecht.  De Wolga beekloopelementen van Ubbink zijn verkrijgbaar vanaf  € 139,00 per stuk.

Fonteinpomp op zonne-energie, want voor niets komt de zon op

Leg een fontein aan zonder elektriciteitsaansluiting (en -rekening) met de SolarMax®: een fonteinpomp met zonnepaneel. Behalve dat het energievriendelijk is, is het ook handig wanneer je geen elektriciteitsaansluiting in de buurt hebt. Ubbink heeft vier modellen, de SolarMax® 600 (5W) voor kleinere vijvers, de SolarMax 1000 voor middelgrote vijvers en de SolarMax® 2500 (14) voor een groter bassin. De pompen zijn ook als set leverbaar met een bijpassende (stille) accu zodat ze ook bij wolken of in het donker actief blijven. De solar-pompenserie bevat verschillende sproeikoppen zodat je voor verschillende fonteinsoorten kunt kiezen: een vulkaan, waterbel of schuimbron. De Ubbink SolarMax® fonteinpomp is verkrijgbaar vanaf €92,95 , de Ubbink SolarMax® inclusief accu is te koop vanaf € 239,00.

Vijververlichting = sfeer

Of je nu rustig alleen buiten zit of gezellig met de hele familie: met deze transparante lichtbollen in de (terras)vijver zorg je altijd voor een sprookjesachtige sfeer. De drie drijvende MultiBright Float 3 LED bollen zijn waterdicht en voorzien van ledlampen van 1,5 watt. De verkoopadviesprijs per set van 3 is € 149,00.

Vistoren

Vissen willen de wereld ook weleens vanuit een andere hoek zien. Dit waterornament van acryl is in verschillende formaten verkrijgbaar. De vissen worden aangetrokken door de hogere temperatuur in de ‘toren’. Ook is het mogelijk voer te strooien in de onder water gelegen sokkel van het ornament. De Ubbink vistoren is verkrijgbaar in een hoogte van 50, 66 of 100 cm vanaf   € 92,50.

Visvoederring

Vissenvoer dat niet binnen 10 minuten op is gegeten, is teveel en kan worden weggehaald. Met deze visvoederring in de vijver is het overzichtelijk of de hoeveelheid voer voldoende was of aangepast moet worden. Het maakt het ook gemakkelijk een teveel aan voeding uit de vijver te halen. De visvoederring heeft een doorsnede van 24 cm en heeft een verkoopadviesprijs van          € 3,39.

www.ubbinkgarden.com

Deel dit bericht