Drie nieuwe 4 series barbecues bij Campingaz

Campingaz lanceert maar liefst drie nieuwe 4 series barbecues, die zich elk laten kenmerken door een strak design en hoogwaardige functionaliteiten. Met een scala aan vernuftige karakteristieken, wordt grillen met deze modellen een plezier waar je je hand niet voor omdraait. Ontdek met Campingaz de voordelen van het barbecueën op gas. Het gaat om de 4 Series Onyx S, de 4 Series Premium S en de 4 Series Select S.

De gepatenteerde Blue Fame branders vormen een buisvormig systeem van duurzaam RVS en produceren gelijkmatige en korte maar krachtige vlammen. De branders garanderen, samen met het EvenTemp systeem, efficiënt gasverbruik en een evenwichtige temperatuurverdeling over het gehele kookoppervlak. Daarmee voorkom je dat er vlammen ontstaan, maar het voorkomt ook dat een deel van de ingrediënten nog rauw is, terwijl het andere deel juist te ver gaart. Daarbij blijft vocht in het eten behouden tijdens het grillen, voor een lekker sappig resultaat.

De kenmerkende blauwe kleur van het Blue Flame systeem, maakt dat goed te zien is wanneer de barbecue aan staat. En ook de afzonderlijke verlicht draaiknoppen dragen daar aan bij. Dankzij de elektronische ontsteking met vonk – genaamd InstaStart -, is de barbecue met één enkele klik-en-draai eenvoudig en snel aangestoken.

Met het revolutionaire InstaClean systeem kunnen alle barbecue onderdelen in de vaatwasser. Het nieuwe InstaClean Aqua Basic, toegepast op de 4 Series Select S, houdt in dat lades voor vetopvang, aan de voorzijde van de barbecue, met water kunnen worden gevuld, voor gemakkelijk schoonmaken. Het aanvullende InstaClean Aqua Pro – toegepast op de 4 Series Onyx S en de 4 Series Premium S – omvat ook met water gevulde lades voor het opvangen van de vet. Met behulp van een afvoer en filter, kan het vet vervolgens na afloop doorlopen naar in de deuren geïntegreerde Grease Boxes. Al deze losse onderdelen kunnen in de vaatwasser worden gereinigd. Schrobben is vanaf nu écht verleden tijd!

Voor het bereiden van gevarieerde gerechte op de barbecue biedt het Culinary Modular systeem van Campingaz uitkomst. De drie modellen beschikken alleen over een gietijzeren ring die eenvoudig te verangen is door één van de handige barbecueaccessoires: van de Gietijzeren Bradpan tot de Wok of Rotisserie Kit en van de Paella-pan tot de Pizzasteen. Barbecueën was niet eerder zó veelzijdig. Elk accessoire is apart verkrijgbaar, zodat een ieders kookervaring naar wens te personaliseren is.

Er zijn vele voordelen van gasbarbecues ten opzichte van grillen op houtskool, zoals onder andere:

  • Volledige controle over de temperatuurregeling
  • Minimale rook en vlammen
  • Elke keer perfect gegaard voedsel

Voor meer informatie over deze prachtige barbecues, neem dan contact op met Campingaz of bekijk het aanbod via https://www.campingaz.com/.

Deel dit bericht