Een positieve GRS februaribeurs van GRS

Op 9 en 10 februari. heeft GRS haar B2B huisbeurs georganiseerd in het Plantarium Gebouw.  Een mooie sfeervolle beurs, met volop aanbod en inspiratie voor najaar en Kerst die tevens digitaal werd aangeboden aan de leden van GRS.

Met de Kerst van 2021 nog vers in het geheugen konden de GRS leden hun inkopen doen voor 2022 op de verschillende leveranciersstands. De leveranciers hadden hun best weer gedaan om het assortiment op aantrekkelijke wijze te presenteren, inclusief mooie beursacties. De beurs is nadat deze volledig is opgebouwd ook gedigitaliseerd, zodat deze ook na de fysieke openingstijden nog digitaal bezocht kon worden.

Op het (actie)plein werd, naast veel verschillende collectieve inkoopacties, ook een experience shop gepresenteerd. Met een bemande experience shop op het tuincentrum kun je de consument te allen tijde advies en inspiratie bieden, planten oppotten en o.a. workshops geven. Dus nét dat extra stukje service bieden.

De GRS huisbeurzen zijn voor de leden van GRS Retail, naast een belangrijk inkoop- en contactmoment, een zeer waardevolle inspiratiebron. Daarom konden de standhouders meedingen naar de award voor de ‘Meest inspirerende stand’ en werden ze hiermee uitgedaagd om zich op een inspiratievolle wijze te onderscheiden van de overige stands. Plantion mocht de award in ontvangst nemen! Deze nieuwe voorkeursleverancier had haar bloemen en planten op creatieve wijze gepresenteerd.

De volgende GRS huisbeurs wordt georganiseerd op 29 en 30 juni a.s. Deze GRS junibeurs is ter vervanging van de septemberbeurs. Door de beurs in juni te organiseren wordt o.a. het bestelproces vervroegd wat wenselijk is voor leveringen uit Azië. Daarnaast biedt juni meer mogelijkheden voor andere assortimenten.

Deel dit bericht