Emerald presenteert: Vernieuwde website vol trends en inspiratie

Trendy, jong, inspirerend en altijd op zoek naar vernieuwing: dat is Emerald! Met onze natuurgetrouwe kunstbloemen en kunstplanten willen we de wereld vrolijker en kleurrijker maken. Hoe we dat doen? Dat laten we graag zien op onze geheel vernieuwde website.

Onze site is bedoeld om je te inspireren én om te laten zien waar Emerald voor staat. We presenteren de laatste trends en geven volop tips en stylingadviezen. Twee keer per jaar stellen we onze nieuwe seizoencollectie samen. Dat doen we aan de hand van een aantal trend thema’s, elk met een eigen sfeer en gevoel. Op onze vernieuwde website laten we zien dat je met deze thema’s echt alle kanten op kunt.

Inspiratievideo’s

Op zoek naar nog meer inspiratie? Bekijk dan de inspiratievideo’s van onze stylisten, bestel onze inspiratieguide en productcatalogus of maak een afspraak voor een privé rondleiding door onze showroom. We denken graag met je mee, dus je kunt ook een afspraak maken voor online stylingadvies. Bovendien willen we het consumenten makkelijk maken om een verkooppunt te vinden met onze store locator. Onze site staat bol van kleurrijke inspiratie op het gebied van kunstbloemen en -planten. We kunnen niet wachten om je het Emerald-effect te laten beleven.


Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op of meld je aan als klant. Wij staan voor je klaar. www.eeg.nl.

Deel dit bericht