Gardena winnaar van Design Awards 2021


Het nieuwe ClickUp!-systeem, de RollUp slangenboxen en de SILENO minimo robotmaaiers van GARDENA zijn bekroond met Red Dot Design Awards. Alwin van der Pluym, marketingmanager van GARDENA Nederland: “Wij zijn bijzonder blij en trots dat we deze felbegeerde internationale prijzen in ontvangst mogen nemen in drie verschillende productengroepen.” De Design Awards worden toegekend door een 50-koppige jury die onder meer beoordeelt op de mate van innovatie, functionaliteit, kwaliteit en vormgeving.

ClickUp!-systeem
ClickUp! is het nieuwe, moderne lifestyle-systeem voor in de tuin. Het bestaat uit een steel voor diverse accessoires zoals een insectenhotel, bloemenschaal, regenmeter, tuinfakkel en vogelrestaurant. Ze kunnen met een enkele klik op de steel worden bevestigd. Het geometrische ontwerp is eenvoudig maar verfijnd en gaat prachtig op in de tuin. Het ClickUp!-systeem combineert een lifestyleproduct met slimme functionaliteit.

RollUp slangenboxen
De wand- en tuinslangboxen uit de nieuwe RollUp-serie zorgen dat de waterslang nauwkeurig en gelijkmatig kan worden opgerold met slechts één ruk aan de slang. Omdat de boxen permanent in de tuin blijven, hebben ze een eenvoudig, ingetogen en meer architectonisch ontwerp zodat ze zoveel mogelijk opgaan in hun omgeving. De wandslangenboxen worden aan een muur bevestigd, terwijl de nieuwe tuinslangboxen met een grondpen in de grond worden gezet. Ze zijn daardoor nog flexibeler inzetbaar. De RollUp-slangenboxen van GARDENA zijn vorstbestendig en voorzien van 5 jaar gebruiksgarantie.

SILENO minimo robotmaaier
De jury van de Red Dot Design Awards is ook onder de indruk van de SILENO minimo. De twee kleinste GARDENA robotmaaiers (voor gazons tot 250 m2 en tot 500 m2) zijn zeer compact en kunnen ook met een smartphone (via Bluetooth) worden aangestuurd. Het typische GARDENA-design met zacht vloeiende, maar duidelijk gedefinieerde lijnen geeft de robotmaaier een vriendelijke uitstraling. Tegelijkertijd geeft het ontwerp de geavanceerde technologie en de hoge kwaliteit van het product weer. De SILENO minimo is egelvriendelijk dankzij een botssensor en inklapbare maaimesjes.Fotocredit: GARDENA

Deel dit bericht