Gerbera assortiment Decorum breidt uit

Door een toenemende vraag naar hoogwaardige gerbera’s bij telersvereniging Decorum, sluit per 1 november Villa Gerbera aan. Met het nieuwe lidmaatschap van de kweker biedt het collectief een ruim assortiment van zowel groot- als kleinbloemige gerbera’s.

Een ruime keuze
Met ruim 65 soorten Germini van Jac. Oudijk werd al een ruime keuze kleinbloemigen geboden. Huidig lid R. Mooyman en nieuwkomer Villa Gerbera bieden op korte termijn hun grootbloemige assortiment gezamenlijk aan. Tezamen komen zij op ruim 62 soorten. Met de ruime assortimentskeuze en een grote vari√ęteit aan verpakkingen zijn er talloze mogelijkheden om op een flexibele wijze klantwensen in te vullen. Richard Mooyman: “De samenwerking tussen onze kwekerijen biedt veel perspectief. Van en met elkaar kun je erg veel leren. Wij zijn erg blij met de komst van Villa Gerbera bij Decorum.”

Bijzondere soorten
Naast een breed scala aan reguliere soorten kweekt Villa Gerbera bijzondere en vernieuwende rassen die opvallen door hun spinachtige bloemvorm (Spidersoorten) of gevulde bloemvorm (Powerball). Mike Zuidgeest: “Wij voegen jaarlijks nieuwe soorten toe aan ons assortiment zodat de consument de meest bijzondere bloemen op de vaas krijgt. Door onze bloemen onder Decorum te gaan verkopen denken we dat deze soorten onder een breed publiek onder de aandacht gebracht worden”

Deel dit bericht