Groen begin 2022 met Voorjaar Showroom GROEN-Direkt

Succesvolle aftrap inkoopseizoen

Hazerswoude/Boskoop, februari 2022. Op 1 en 2 februari vond de Voorjaar Showroom van GROEN-Direkt plaatst. Er waren ruim 1.200 beursbezoekers, de monsterpartijen stonden er prachtig bij en er werd goed verkocht. De grootste groene marktplaats van Europa trapte daarmee het inkoopseizoen van tuinplanten voor 2022 succesvol af. Nieuw deze editie was het extra brede assortiment. Naast het gigantische aanbod van meer dan 5.500 unieke partijen konden handelaren en inkopers van tuinplanten op een verantwoorde wijze ook Mediterraan aanbod, concepttafels, nieuwe marktintroducties én solitairen bekijken. Een mooi, groen begin van 2022 voor GROEN-Direkt!

Ontspannen, levendige sfeer
GROEN-Direkt was blij om beursbezoekers weer te kunnen ontmoeten en is zeer tevreden over het verloop van de Voorjaar Showroom. Er heerste een gezellige, ontspannen sfeer wat leidde tot twee levendige beursdagen. Ondanks de geldende COVID-19 maatregelen was de opkomst goed en had de Voorjaar Showroom zoals gewoonlijk een sterk internationaal karakter. De beurs was uitsluitend op afspraak te bezoeken, waardoor bezoekers elkaar op een verantwoorde wijze wisten te vinden en er voldoende ruimte was voor persoonlijk contact. Inkopers die de beurs niet konden bezoeken vonden digitaal de weg naar GROEN-Direkt, ook tijdens deze Voorjaar Showroom was de webshop weer populair.

Nieuw: extra breed assortiment
Dit jaar presenteerde GROEN-Direkt een ruimer assortiment op de Voorjaar Showroom én in de webshop. Door de huidige COVID-19 maatregelen was er geen kwekersplein met bemande stands mogelijk. Hierdoor was er naast de ruim 5.500 unieke monsterpartijen volop ruimte voor Mediterraan aanbod, concepttafels én maakten solitairen hun come back.

De noviteiten van 2022
Op het Nieuwighedenplein toonde GROEN-Direkt uiteraard ook de nieuwste partijen. De 13 nieuwe marktintroducties vielen in de smaak bij de beursbezoekers, die konden stemmen op hun favoriete noviteit. Uiteindelijk is de Azalea ‘Starstyle’ van Van Son & Koot verkozen tot beste noviteit van 2022.

Vervolg jubileum: knalaanbiedingen & actiekarren
Na de start op de Najaarsbeurs vorig jaar, staat ook 2022 in het teken van 25 jaar GROEN-Direkt. In het kader van haar jubileumjaar presenteerde GROEN-Direkt tijdens de Voorjaar Showroom weer een speciale ‘GREEN Education Fund’ actiekar, dit keer van Colour Your Garden. De opbrengst van deze kar investeert GROEN-Direkt met haar GREEN Education Fund in scholing en kennis in de boomkwekerij en sierteelt. Zo zet het Boskoopse handelsbedrijf zich actief in voor de groene branche.

Deel dit bericht