GROEN-Direkt: een jaarrond leverancier van GROEN

GROEN-Direkt levert een jaarrond GROEN! Het jaar start met de verkoop van tuinplanten waarna in het najaar ook kerstbomen verhandeld worden. Het hele jaar door kunnen GROEN-inkopers terecht bij GROEN-Direkt voor een actueel en visueel assortiment tuinplanten én kerstbomen.

De grootste in het organiseren van handelsbeurzen
Al ruim 25 jaar vinden tuinplanteninkopers bij GROEN-Direkt de grootste selectie van tuinplanten in Europa. Naast het organiseren van jaarlijks 30 (!) wekelijkse beurzen waar inkopers de planten fysiek kunnen bekijken, kunnen tuinplanteninkopers ook via de webshop inkopen. Uniek is dat op de webshop altijd actuele monsterfoto’s te zien zijn. Op de beurskalender staan vanaf mei nog 2 seizoensbeurzen op de planning; de Mid-Season dagen (22-23 mei) én de Zomerdagen (12-13 juni). Op deze seizoensbeurzen ontmoeten inkopers en kwekers elkaar. Er kan vanuit een stand direct worden verhandeld onder het motto Meet&Trade. Ofwel: Shake hands and talk plants op de GROEN-Direkt beurzen.

GROEN-Direkt Najaarsbeurs; een internationale beurs
Twee keer per jaar organiseert GROEN-Direkt extra grote handelsbeurzen. De Najaarsbeurs is de eerstvolgende. Deze vindt plaats op 23 en 24 augustus 2023. De Najaarsbeurs is een monsterbeurs waar tuincentra en groothandelaren uit heel Europa naartoe komen. GROEN-Direkt presenteert ruim 5000 monsterpartijen tuinplanten van 500 kwekers, maar ook ruim 50 verkoopconcepten én natuurlijk de GROEN-Direkt kerstbomenstand. Diverse kerstbomen; van klein tot groot en in diverse soorten en kwaliteiten, zijn hier te bezichtigen en met een mooie pre-sale korting in te kopen. PLANTARIUM| GROEN-Direkt zet tegelijkertijd een professionele netwerk- en inspiratiebeurs neer, waar ruim 250 kwekers – vanuit hun stands – en beursbezoekers elkaar ontmoeten. Ook vindt u op deze beurs trendpresentaties, diverse noviteiten en heel veel product- en conceptintroducties. Bezoekers worden hartelijk ontvangen met gratis broodjes en koffie. De bundeling van krachten van PLANTARIUM|GROEN-Direkt en de GROEN-Direkt Najaarsbeurs, onder 1 dak en op hetzelfde moment, zorgt voor hét evenement voor de Europese tuinplantenretail in augustus!

Kerstbomen
Terwijl de temperatuur in augustus soms naar tropische hoogte kan stijgen, wordt er op de Najaarsbeurs al druk kerstbomen ingekocht. In de kerstbomenstand start dan de pre-sale van de kerstbomen en zijn er scherpe beursaanbiedingen. In de loop van het jaar kunnen er ook nog kerstbomen ingekocht worden met als last-minute inkoopmogelijkheid de GROEN-Direkt Cash&Carry (week 46-50). GROEN-Direkt KerstbomenXL is gespecialiseerd in het leveren, verlichten en plaatsen van kerstbomen van 5 tot 20 meter. Deze grote kerstbomen zijn in de wintermaanden te bewonderen op dorpspleinen, stations, winkelcentra, bij restaurants en hotels.

Deel dit bericht