Groen licht voor voorjaar showroom GROEN-Direkt

Start inkoopseizoen op 1 & 2 februari 2022

De GROEN-Direkt Voorjaar Showroom gaat op verantwoorde wijze door op dinsdag 1 & woensdag 2 februari 2022 en is daarmee de eerste grote internationale handelsbeurs van 2022. Naast het gigantische aanbod van meer dan 5.500 unieke partijen presenteert GROEN-Direkt deze editie een extra breed assortiment. Ook staat 2022 nog volop in het teken van het 25-jarig jubileum van GROEN-Direkt. Kortom, de Voorjaar Showroom is dé perfecte start van het inkoopseizoen van 2022 die geen enkele professionele inkoper van tuinplanten mag missen!

Nóg uitgebreider assortiment
De grootste groene markplaats van Europa presenteert tijdens de Voorjaar Showroom ruim 5.500 unieke monsterpartijen op presentatietafels. Door de hoogte van deze nieuwe beurspresentatie kan de beursbezoeker de tuinplanten nog gemakkelijker én beter bekijken.

Door de huidige COVID-19 maatregelen is er geen kwekersplein mogelijk. In plaats van bemande stands op het kwekersplein, is er deze editie van de Voorjaar Showroom ruimte voor een extra breed assortiment. Er is volop aandacht voor mediterraan aanbod, concepttafels, nieuwe marktintroducties én solitairen. Hierdoor kunnen inkopers en handelaren bij GROEN-Direkt op één plek terecht voor een nog uitgebreider, breder en actueel assortiment die zij live kunnen bekijken, ruiken én voelen binnen de COVID-19 richtlijnen*.

Webshop
Niet in staat om de Voorjaar Showroom te bezoeken? Het volledige aanbod van de Voorjaarshowroom is vanaf 1 februari ook beschikbaar via de webshop van GROEN-Direkt. Hier is het gigantische aanbod met actuele monsterfoto’s op een overzichtelijke wijze te bekijken en te bestellen, waardoor het altijd mogelijk is om op afstand tuinplanten in te kopen. Nog geen inlogcode? Vraag deze gemakkelijk aan via info@groen-direkt.nl.

25 jaar GROEN-Direkt of Jubileum
GROEN-Direkt viert haar 25-jarig jubileum een jaar lang! De start was vorig jaar op de Najaarsbeurs en ook tijdens de Voorjaar Showroom worden er verschillende jubileumactiviteiten georganiseerd, zoals speciale knalaanbiedingen en mooie actiekarren. Dit maakt het voor professionele inkopers nog meer de moeite waard om de Voorjaar Showroom te bezoeken!

Uitsluitend op afspraak
De GROEN-Direkt Voorjaar Showroom aan de Noorwegenlaan 37, 2391 PW Hazerswoude, Nederland (ITC-terrein) is toegankelijk voor (inter)nationale handelaren en inkopers van tuinplanten. De beurs is op verantwoordelijke wijze en uitsluitend op afspraak te bezoeken. Plan daarom tijdig een bezoek in via www.groen-direkt.nl/voorjaarsbeurs.De Voorjaar Showroom wordt ruim opgezet waardoor bezoekers voldoende afstand kunnen houden en de 1,5 meter maatregel gewaarborgd wordt. Er worden looproutes aangegeven en het dragen van een mondkapje is vereist. Ook de horecafaciliteiten zijn volledig COVID-proof.

Meer informatie
*De Voorjaar Showroom wordt georganiseerd volgens de dan geldende COVID-19 richtlijnen. Ontwikkelingen omtrent COVID-19 kunnen van invloed zijn op het bezoeken van de Voorjaar Showroom. Houd voor de laatste informatie met betrekking tot de Voorjaar Showroom, monsterbeurzen en de webshop de website van GROEN-Direkt in de gaten of bel met +31 (0)172 21 15 76.

Deel dit bericht