Grote opkomst eerste seizoensbeurs GROEN-Direkt in twee jaar

Door COVID-19 kon GROEN-Direkt twee jaar lang geen seizoensbeurzen organiseren in de gewenste vorm met standhouders. Op maandag 4 en dinsdag 5 april werd dit doorbroken en vond de eerste grote seizoensbeurs mét standhouders plaats: de GROEN-Direkt Lentedagen. Mede door het ontzettend slechte weer had de organisatie geen idee of er veel bezoekers zouden komen. Maar de verwachtingen werden ruimschoots overtroffen! De Lentedagen waren drukbezocht.

Het enorm brede aanbod met 4.000 unieke monsterpartijen, veel mooie grote solitairen, een uitgebreide conceptpresentatie en ruim twintig leveranciers op het Product Promotie Plein zorgden ervoor dat de bezoekers positief verrast waren en zoals vanouds in grote aantallen op de beurs afkwamen. Beursbezoekers namen de tijd voor zowel het enorme assortiment als het goed gevulde kwekersplein. De verkoop was goed, maar de onzekerheid in de handel kwam in menig gesprek op de beursvloer terug. De consument is voorzichtig en de inkoop volgt dat voorbeeld. Al met al is de beursorganisatie tevreden en heerste er een gezellige drukte op de GROEN-Direkt Lentedagen!

Ben je niet in de gelegenheid geweest om de Lentedagen te bezoeken? Kom dan naar de GROEN-Direkt High Seasons Days op maandag 2 en dinsdag 3 mei.

Deel dit bericht