Haal de herfst in huis

De herfst staat voor de deur! Genoeg reden om het najaar in huis te halen. Bij Koen Pack hebben we meer dan 80 artikelen voor jou geselecteerd om ook in de herfst bloemen en planten nog mooier te maken. Ben je op zoek naar inspiratie voor de herfst? Onze showroom is vanaf oktober weer open en staat vol inspiratie voor de herfst periode.

In onze showroom in Amstelveen vind je op 1.000 vierkante meter een compleet productassortiment. Deze keer in herfstsfeer uiteenlopend van bloemenhoezen, tasjes en doosjes tot boekethouders, potcovers, decoratieve vellen en doekjes. Voor elk doel heeft Koen Pack een originele verpakking, of het nu gaat om één roos of honderd tulpen. Bovendien heeft Koen Pack de grootste collectie bijstekers voor de gewenste finishing touch. Ervaren verkopers assisteren je bij het vinden van de juiste verpakking en accessoire bij jouw boeket of plant.

Vind je het lastig om een keuze te maken uit ons uitgebreide assortiment? Bij onze showroom bevindt zich een monster ruimte waar je terecht kunt voor monsters en voorbeelden van al onze voorraadartikelen. Zo kun je, wanneer je dat wilt, de verschillende mogelijkheden nog eens rustig bekijken.

Deel dit bericht