Het vastzetten van palen is kinderspel met NoMix beton

Met de lente voor de deur komt voor veel mensen de tuin weer hoog op de agenda. Naast het broodnodige snoeiwerk en schoonspuiten van terrassen, worden plannen voor het plaatsen van een nieuwe schutting of tuinhuisje weer van de plank gehaald. Met NoMix beton van Weber Beamix is het vastzetten en verankeren van palen of het aanleggen van een fundering een fluitje van een cent. 

Binnen 15 minuten staat iedere paal als een huis 

NoMix beton is een uniek product waarmee een paal binnen 15 minuten zo vast staat als een huis. “Je graaft een gat, vult het voor de helft met water, zet er de paal in en strooit NoMix beton rondom de paal”, zegt Udo Snij- er, productmanager Beton bij Weber Beamix. Normaliter moet je beton eerst mengen, maar bij NoMix beton hoeft dat niet. “Dit product hardt zichzelf uit. Na 15 minuten staat een paal vast en kun je hem zelfs al licht belasten. Het enige wat je moet doen is de paal waterpas stellen. Hier heb je 2 tot 3 minuten de tijd voor. Het stutten van de paal is niet nodig.” 

Weber Beamix NoMix beton is te koop bij doe-het-zelfza- ken en bij de professionele bouwhandel in zakken van respectievelijk 20 en 25 kg per stuk. Snijer: “Dat is ongeveer de hoeveelheid die nodig is om één schuttingpaal vast te zetten. Maar, hoe groter de paal, hoe meer beton je nodig hebt. Naast schuttingpalen en tuinhuisjes is NoMix beton ook geschikt voor het plaatsen en verankeren van speeltoestellen, pergola’s, brievenbussen, parasols enz. 

Tijdswinst 

Niet alleen voor consumenten is NoMix beton een uitkomst. Ook professionele gebruikers kopen het product. Graag volgens Snijer. “Het gebruik van NoMix scheelt ontzettend veel arbeidstijd en daarmee ook geld. Mensen zijn druk, dus een gebruiksvriendelijk product dat hen ook nog eens veel tijdswinst oplevert is voor hen ideaal.”

 http://www.weberbeamix.nl.

Deel dit bericht