InCoDa en Niek De Prest online verder met Trendz

Na de fysieke beurseditie van Interieur Collectie Dagen (InCoDa) is de beursorganisatie in volle voorbereiding op de volgende stap: een online trendlezing met trendanalist Niek De Prest. Dit webinar wordt op maandag 27 september van 10.00 tot 11.00 uur georganiseerd in samenwerking met collega-event vakbeurs Trendz (inkoopbeurs voor home decoration & lifestyle). “Deze exclusieve trendlezing vond op de maandagochtend tijdens InCoDa plaats, maar voor wie het gemist heeft kan die nu deze sessie ook online bijwonen”, zegt Mascha de Bruin namens InCoDa en Trendz.

Tijdens InCoDa werden ook enkele voorbeelden van de collecties van de exposanten gepresenteerd in de Welcome Area. De collecties van onder andere Arte-HookedOnWalls, BerryAlloc, Blend Window Fashion, BN Walls, Decoline, ELTi textiles, Gustav Gerster, Phenomena Agenturen – Donkersloot, TFD Floortile, Van Sand, Vivafloors en Vyva Fabrics. De styling van deze trendpresentatie werd verzorgd door stylist Yvonne Teijgeman. De Bruin: “Deze inspiratie gaan we nu ook online delen. Niet alleen met onze community van InCoDa, maar ook voor de achterban van onze inkoopbeurs Trendz.”

Trendanalist Niek De Prest licht alvast een tipje van de sluier op over zijn online trendlezing: “Alleen een ingrijpende gebeurtenis kan ervoor zorgen dat mensen hun gedrag plots gaan veranderen. Ik noem een dergelijke gebeurtenis een wildcard. De pandemie is een mooi voorbeeld van zo’n wildcard. Ze heeft een behoorlijke invloed op onze manier van wonen en werken, maar wie trends analyseert weet dat een trend nooit zomaar uit het niets ontstaan. Denk maar aan thuiswerken. Echt nieuw is dat niet. De zogeheten ‘digital nomads’ doen het al vele jaren. Ze werken waar en wanneer ze willen. Maar het bleef bij een niche tot de pandemie daar verandering in bracht. Vandaag zijn de meesten onder ons een soort digitale nomaden. Ook de vlucht naar het platteland is een mooi voorbeeld en zo zijn er nog heel veel andere. Op tijd deze trends begrijpen en er op inspelen, dat is de kunst en het geheime ingrediënt van wie succesvol is.”

Het webinar met Niek De Prest wordt live uitgezonden op maandag 27 september van 10.00 tot 11.00 uur. De sessie is vervolgens terug te bekijken tot maandag 22 november. Tijdens dit webinar raakt Niek De Prest vier facetten aan die met tijd te maken hebben en die onze manier van wonen, leven, verlangen en samenzijn beïnvloeden. Hoe uit zich dit in kleur en op een materialistische manier? Geïnteresseerden kunnen zich vanaf nu aanmelden voor dit webinar via deze link.

Deel dit bericht