Kokosplantstok en bamboe plantentrolley Duurzaam groenmanagement in huis

Kamerplanten werden de afgelopen jaren steeds populairder. Ze hebben niet alleen decoratieve functie maar groen in huis blijkt ook bij te dragen aan je geluksgevoel. Om kamerplanten goed te verzorgen heeft tuinmerk Nature® twee oplossingen: de kokosplantstok voor ondersteuning en het vochtig houden van de plant en een bamboe plantentrolley zodat je planten gemakkelijk kan verplaatsen. 

Kokosplantstok voor extra hydratie en ondersteuning
Deze Nature®  plantensteun bestaat uit een duurzame PVC-buis met houten eindstuk, omwikkeld met kokosvezels. Dit vergemakkelijkt de aanhechting van klimplanten en het houdt water vast zodat je plant goed gehydrateerd blijft. Hoe grotere de diameter, des te intensiever de hydratie. De kokosplantstokken van Nature®  zijn verkrijgbaar in een diameter van 40 en 60mm, in verschillende lengtes (60, 90 en 120 cm). De kokosplantstokken zijn in elkaar te schuiven voor extra lengte zodat je ook hele grote (klim)planten extra ondersteuning en hydratie kan geven. Verkrijgbaar vanaf € 4,99 per stuk.

Plantentrolley van Bamboe Plastic Composiet 
De plantentrolley is terug van weggeweest. Je kan er kamerplanten eenvoudig mee verplaatsen, wanneer ze bijvoorbeeld minder of meer licht nodig hebben, of wanneer je ruimte wil maken voor het schoonmaken van de vloer. Deze duurzame plantentrolley van Nature® is gemaakt van hoogwaardig Bamboe Plastic Composiet, een mix van bamboe gemixt en een deeltje kunststof van restmaterialen dat volledig recyclebaar is.  De Nature® plantentrolley is verkrijgbaar in vierkant (30x30xm) of rond (Ø 30 cm) en heeft vier zwenkwieltjes. Verkoopadviesprijs € 17,95. 

Voor meer informatie kijk op www.naturegardening.eu

Deel dit bericht