Kweker Magical Hortensia’s zijn klaar voor nieuw seizoen

De kwekers van Magical hortensia’s zijn meerdere malen beloond met vak prijzen voor hun producten. Diverse bloeiproeven tonen aan dat hun planten, waarvan de bloemkleur drie keer verandert tijdens de bloeiperiode, de beste houdbaarheid hebben. Marketingmanager Sandra Vijverberg: “We geven niet voor niets standaard een 150-dagen bloei garantie op de kamerhortensia en ook buiten blijven deze sterke tuinhortensia’s tot diep in het najaar mooi.” 

Het waarmaken van deze beloftes heeft geresulteerd in een betrouwbaar imago en in grote populariteit onder detaillisten en de consument.” Om de verkoop bij tuincentra optimaal te ondersteunen presenteert Magical Hydrangea een tuincentrumconcept inclusief nieuw POS-materiaal voor op de winkelvloer: extra verleidelijk voor de consument. 

Houdbaar 
Twee onderscheidende eigenschappen van Magical hortensia’s: de kleurverandering van de bloem tijdens de bloeiperiode en de extreem lange bloeiduur van zeker 150 dagen. Dat laatste is niet alleen goed nieuws voor de consument. Ook tuincentra profiteren van de oersterke planten, want bij regulier onderhoud op de winkelvloer is er amper sprake van plantuitval. De hortensia’s staan er altijd fris, aantrekkelijk en representatief bij. Voor tafel- presentaties heeft Magical onder meer een regenboog (met de verschillende kleurveranderingen) en tafelrand ontwikkeld. Ook is er volop nieuw beeldmateriaal beschikbaar voor tuincentra, bijvoorbeeld voor gebruik via sociale mediakanalen. Sandra Vijverberg: “Een ander onderdeel van de vernieuwde look zijn de kweekpotten. Magical hortensia’s worden niet meer in blauwe kweek- potten geleverd, maar in groene.” 

Promotiecampagne 
Om consumentenaankopen te stimuleren wordt een PR-campagne gevoerd. Vanaf april 2021 zal de plant, naar verwachting, veelvuldig opduiken in tijdschriften, dagbladen, blogs en sociale media.” 

Tuincentra die gebruik willen maken van het nieuwe POS- en promotiemateriaal kunnen dit bestellen en downloaden in de Magical Marketingportal op www. magicalhydrangea.com, of contact opnemen met Sandra Vijverberg via info@magicalhydrangea.com.•

Fotocredit: Magical Hydrangea 

Deel dit bericht