Nieuw: VITALstyle KITTEN

Speciaal voor de kitten is er nu VITALstyle KITTEN kattenvoeding. De nieuwste variant in dit assortiment natuurlijke kattenvoeding. KITTEN bestaat uit puur natuurlijke ingrediënten en speciale kruiden, afgestemd op de jonge kat tot 1 jaar. De brokjes zijn fijn van formaat en ideaal van vorm, waardoor ze makkelijk te behappen en te kauwen zijn, ook voor het hele jonge dier. 

Speciale ingrediënten en kruiden
VITALstyle KITTEN bevat een hoger gehalte aan eiwitten, vet, mineralen, calcium en fosfor, speciaal ter ondersteuning van de groei. De kitten krijgt zo alles binnen wat hij nodig heeft voor een optimale ontwikkeling van onder meer de botten, spieren, gewrichten, organen en het gebit. De brede samenstelling en o.a. prebiotische vezels ondersteunen de ontwikkeling van een goed werkende spijsvertering en een gezonde darmflora. De op de kitten afgestemde kruidenreceptuur ondersteunt de spijsvertering en de totale gezondheid. Zo groeit de kitten evenwichtig en vrolijk op tot een volwassen, actieve kat met een goede weerstand. Met de kracht van de natuur!

De diervoeding van VITALstyle bevat geen geur-, kleur-, smaakstoffen, conserveringsmiddelen of toegevoegde suikers en zouten. En natuurlijk is VITALstyle KITTEN ook dierproefvrij!

VITALstyle KITTEN is verkrijgbaar in een verpakking van 1,5 kg.

Voor meer informatie:
VITALstyle Oosterwolde
Marjan Oosterkamp, PR & Communicatie
T: 0516-432122
E: m.oosterkamp@eurostyle.nl

Deel dit bericht