Nieuwe accugereedschappen Husqvarna

Bladblazer, stokheggenschaar, stokzaag en kettingzaag

Bladblazer
Met de nieuwe 340iBT bladblazer van Husqvarna kun je in korte tijd veel (herfst)blad of (snoei)afval verzamelen en een pad of stoep schoon blazen. Het geluidsniveau zou daarbij lager liggen dan bij andere bladblazers met een benzinemotor. Je draagt het accupak op de rug en houdt de blaaspijp in de hand. Er is ruimte voor twee accu’s.

Stokheggenschaar en stokzaag
Voor hoge en brede hagen biedt de nieuwe Husqvarna 120iTK4 stokheggenschaar met accu uitkomst. Met de uitschuifbare steel heb je een bereik van 4 meter, zodat je veilig vanaf de grond kunt werken. De kop van de heggenschaar is te kantelen, zodat je ook de bovenkant van de haag perfect kunt snoeien. Op dezelfde uitschuifbare steel kan ook een stokzaag bevestigd worden.

Kettingzaag
Met de nieuwe 340i accukettingzaag van Husqvarna kun je veilig werken door diverse beschermfuncties. Zo kun je bijvoorbeeld pas zagen wanneer je de machine met twee handen vasthoudt. De sterke elektromotor heeft een hoog koppel en de ketting is te spannen zonder gereedschap. De 340i maakt gebruik van dezelfde technologie als die van de 540i accukettingzaag, die wordt geroemd om zijn gebruiksgemak, zaagvermogen en stille werking.

PowerBoost
De bediening van de nieuwe accugereedschappen van Husqvarna spreekt voor zich (maar een gebruiksaanwijzing wordt meegeleverd). Wanneer je meer vermogen nodig hebt, schakel je de PowerBoost in en voor lichte klussen gebruik je de SavE-functie, om nog langer en efficiënter met een accu te werken. De werktijd van een accu varieert per gereedschap. Een indicator geeft aan hoe vol de accu is.

Kijk voor meer informatie en verkoopadressen op www.husqvarna.nl.

Fotocredit: Husqvarna

Deel dit bericht