Nieuwe boekjes over honden- en kattenwelzijn van Prins

Prins Petfoods presenteert met ‘Recept voor een happy hond’ en ‘Recept voor een happy kat’ twee nieuwe, unieke boekjes over honden en katten waarin het dierenwelzijn centraal staat.

De 100 pagina’s dikke pockets, leuke lees- en hebbeboekjes voor alle eigenaren, staan vol feelgood tips voor een gelukkig en gezond honden- en kattenleven. Ze zijn onder meer verkrijgbaar tijdens giveaways in de dierenspeciaalzaak.

Big Five

Omdat het door de enorme hoeveelheid aan informatie en meningen eigenlijk onmogelijk is een boekje te maken over alles wat je over honden en katten weten moet, gooide Prins het over een andere boeg. De lezer wordt voorgesteld aan The Big Five: vijf adviseurs die eigenaren op juiste moment kunnen steunen en helpen en van informatie op maat kunnen voorzien.

Lekker genieten

Daarnaast laten de fraai vormgegeven boekjes eigenaren aan de hand van simpele doe-dingen en slimme tips zien hoe je samen met je hond of kat lekker van het leven kunt genieten en samen plezier kunt maken. Want je goed voelen en gelukkig zijn is ook voor dieren heel belangrijk. Dan leef je langer, voel je jezelf beter en word je minder snel ziek.

Samenlevingscontract

Beide boekjes zijn opgebouwd rond dezelfde thema’s: welzijn, de verschillende levensfases, spelen en bewegen, rusten en slapen, gezond eten en samen zijn. De lezers kunnen in de boekjes allerlei lijstjes invullen om de band met hun hond of kat nog beter in kaart te brengen: bijvoorbeeld waar hun dier gelukkig van wordt en welke activiteiten favoriet zijn. Wie wil kan achterin het boekje een ludiek samenlevingscontract met zijn dier ondertekenen.

Tijdelijk gratis

‘Recept voor een happy hond’ en ‘Recept voor een happy kat’ zijn, zolang de voorraad strekt, nu tijdelijk gratis verkrijgbaar bij aankoop van een Prins Resist-voeding met natuurlijke kruidenextracten. Deze voeding is bij uitstek geschikt voor honden en katten die door onrust, stress of vuurwerkangst extra ondersteuning kunnen gebruiken. Kijk voor deelnemende actiepunten op www.prinspetfoods.nl/acties/prins-resist-giveaway

Meer weten over het bedrijf

Deel dit bericht