NIEUWE COLLECTIE lief! lifestyle bij Gebr. de Boon

Iedereen kent de succesformule van de lief! lifestyle collectie voor honden en katten. Deze kleurrijke collectie met zijn frisse uitstraling is een ware toevoeging voor iedere dierenspeciaalzaak of dierenafdeling. De unieke look-en-feel van lief! lifestyle kent nog steeds een grote schare fans, de resultaten van de afgelopen jaren hebben dit meerdere malen bewezen.

Om dit succes voort te zetten heeft Gebr. de Boon geïnvesteerd in een geheel nieuwe, eigentijdse collectie, welke verkrijgbaar is in twee kleurstellingen, voor boys en girls.

Deze beide collecties omvatten een honderdtal unieke producten welke stuk voor stuk aansluiten bij de interieurwensen van dit moment. Dit allemaal zonder de unieke identiteit van lief! lifestyle uit het oog te verliezen.

Veel producten zijn tweezijdig te gebruiken, waarbij je bijvoorbeeld in de zomer kan kiezen voor een lekker fel kleurtje met een grijs accent en gedurende de wintermaanden vice versa.

De collectie bevat een breed scala aan producten voor honden en/of katten variërend van mandjes, kussens, huisjes, fluffy speeltjes tot een stevige katoenen bal allemaal in de herkenbare lief! kleuren.

De gehele nieuwe collectie is een aanvulling op de bestaande unisex collectie en de uiterst succesvolle bad collectie.

Deel dit bericht