Opening showroom en virtuele showroom voorjaar/zomer 2022

Twee keer per jaar stelt Kersten BV een nieuw assortiment samen om aan klanten te presenteren in de (virtuele) showroom. Ook dit jaar is het bedrijf druk op zoek gegaan naar nieuwe trends, sferen en belevingen. Vanaf augustus 2021 is er een nieuwe collectie voor het seizoen voorjaar/zomer 2022 te zien in de showroom in Nieuwegein. Ook is weer de virtuele showroom beschikbaar voor een virtuele tour samen met de accountmanager.

De virtuele tour wordt gekoppeld aan het webshopaccount van de klant. Op deze manier kan Kersten toch in contact blijven met klanten over de hele wereld, en hen op afstand inspireren en assisteren met het samenstellen van een nieuw assortiment.

Over Kersten
Familiebedrijf Kersten is een internationaal opererende groothandel in trendy woonaccessoires. De familie Kersten heeft een neus voor trends, ontwerpt zelf en weet goed in te kopen. Jarenlange succesvolle relaties aan zowel de inkoop- als klantkant worden mede mogelijk gemaakt doordat het bedrijf zich inleeft in en meedenkt met de klant.

Deel dit bericht