OUTSIDE LIVING INDUSTRIES

Alles onder één dak

Van plantondersteuning tot regentanks, van vijver tot eend, van jacuzzi tot drinkbekerhouders met drie sterke merken en een breed scala aan producten bedient Outside Living Industries als één van de weinigen de hele branche. Merken als Nature (sinds 2014, voorheen Nortene) en Ubbink zijn al tientallen jaren toonaangevend op het gebied van tuinieren en vijveraanleg. Met Infinite wordt nu ook stevig ingezet op de markt van jacuzzi’s/spa. DeTuinMarkt sprak met Michael Bol, commercieel directeur van Outside Living Industries.

Ubbink: vijvers en zwembaden
De vijvers van Ubbink zijn al tientallen jaren een begrip. “Zeker 95% van de voorgevormde vijvers in Nederland zijn door Ubbink gefabriceerd”, zegt Bol. “Wij leveren niet alleen de vijver, maar ook alle accessoires: van fontein en waterval tot een decoratief eendje.” Daarnaast is Ubbink ook bekend vanwege het grote assortiment (permanente) zwembaden voor in de tuin. “Voorheen was de vraag naar zwembaden veruit het grootst in Frankrijk, maar met de recente hete zomers stijgt de omzet ook in Nederland.”

Nature: alles voor de tuin
Nature heeft alles in huis voor wie de tuin naar zijn hand wil zetten. Bol: “Denk aan compostsilo’s, hoezen, natuurlijke erfafscheidingen en rollen gronddoek die bij het tuincentrum op maat afgesneden kunnen worden, maar ook aan regentonnen, waarmee de tuin klimaat adaptief gemaakt kan worden.” Ook voor de kleinste hulpmiddelen heeft Nature een zeer uitgebreid aanbod: bindmaterialen, zoals planten- clips, maar ook bamboestokken en andere artikelen voor plantondersteuning.

Infinite: spa
In 2019 introduceerde Outside Living Industries een nieuwe lijn: Infinite. “We willen hiermee een aandeel op de markt van spa veroveren”, zegt Bol. “Bij deze opblaasbare spa’s zijn de pomp en het filtersysteem mooi weggewerkt in de wand.” Hierdoor nemen de spa’s minder ruimte in beslag en zien ze er ook fraaier uit. De grootste twee modellen zijn geschikt tot zes personen. Vanzelfsprekend zijn er ook talloze accessoires beschikbaar.

Deel dit bericht