Permanente vakbeurs Daily Trade Fair opent in Venlo

In het pand van de voormalige bloemenveiling in Venlo organiseren enkele ondernemers van Flora Trade Parc Venlo een nieuwe permanente vakbeurs. Dit nieuwe concept richt zich op de home, gift en garden professional.

Op deze nieuwe vakbeurs vinden vakbezoekers een compleet assortiment op één locatie, dit 350 dagen per jaar. Door een prettige inkoopsfeer en volop inspiratie wil de organisatie er voor zorgen dat bezoekers van de Daily Trade Fair niet het gevoel hebben dat ze aan het werk zijn. Bezoekers parkeren op een riant parkeerdak, recht voor de deur. Binnen worden zij gastvrij ontvangen door een hostess met een lekkere kop koffie. Op hun gemak doen zij hun inkopen met behulp van de Daily Trade Fair app. Bekende merken en nieuwe labels, bezoekers vinden hier beide op één locatie. Standhouders zijn generalisten met een breed assortiment en specialisten met specifieke producten. Bezoekers scannen zelf hun producten, en bij vragen is er deskundige hulp aanwezig. Er is volop inspiratie en vanzelfsprekend bij ieder bezoek weer iets nieuws te ontdekken.

Het karakteristiek veilingpand is gelegen op Flora Trade Parc Venlo. Zo’n 35.000 branchegerichte detaillisten zoals tuincentra uit geheel Europa weten hun weg al te vinden naar deze inkoopboulevard. Een tunnel zorgt zelfs voor een directe verbinding tussen de cash-and-carries op dit terrein en de Daily Trade Fair. Met filearme snelwegen in alle windrichtingen en meerdere vliegvelden in de nabije omgeving ligt Flora Trade Parc Venlo niet alleen centraal in Noord-West Europa maar is het ook zeer goed bereikbaar. Daarbij heeft het een zeer dichtbevolkt achterland: binnen een straal van 2 uur reizen vanaf Venlo wonen zo’n 30 miljoen consumenten.

Standhouders kunnen zich vanaf nu aanmelden via info@dailytradefairvenlo.com. De beurs opent in maart 2021.

Deel dit bericht