Pets Place Best verhuist naar zes keer zo groot winkelpand

Dierenspeciaalzaak Pets Place opent op woensdag 8 december de deuren van een nieuwe vestiging in Best. Deze nieuwe locatie wordt één van de grootste filialen van Nederland en krijgt dankzij zijn gunstige locatie een belangrijke regiofunctie in de provincie. De oude winkel aan de Stationsstraat was vanwege een recente renovatie van de omgeving niet meer voldoende bereikbaar voor klanten.

De nieuwe vestiging onderscheidt zich van andere Pets Place-winkels door zijn omvang. Met een winkeloppervlak van ruim 2000 vierkante meter is het nieuwe filiaal in Best één van de grootste Pets Place-winkels en de grootste combi-winkel van de dierenspeciaalzaak in Nederland, met naast het eigen assortiment ook het assortiment van tuinwinkel Boerenbond onder één dak. Daarmee heeft het een belangrijke regiofunctie voor nabij gelegen steden waaronder Eindhoven. Kriellaars: “We kunnen dankzij het formaat van de winkel bijna alles uitvoeren wat we bedenken. Bovendien is een groot deel van het assortiment dat online wordt aangeboden, in deze winkel verkrijgbaar.”

Gunstige locatie
De nieuwe vestiging van de dierenspeciaalzaak aan de N.C.B.-weg is gelegen op een industrieterrein in een gedeelte van de Karwei en vanaf de snelweg zeer goed te bereiken. “De nieuwe locatie is een stuk toegankelijker dan de vorige winkel, want onderweg naar huis rijd je hier zo nog even langs. We hopen vanuit hier veel meer mensen te mogen helpen met vragen en advies over hun huisdier”, vertelt Mike Kriellaars, bedrijfsleider Pets Place in Best.

De opening van het filiaal zal een feestelijk tintje krijgen. Zo is er een ballenbak aanwezig waar honden een frisse duik in kunnen nemen en kunnen baasjes tot en met vrijdag langskomen voor een gratis wasbeurt voor hun hond. “Daarnaast kunnen mensen zaterdag bij ons terecht voor voedings- en verzorgingsadvies voor hun huisdier van experts van Farm Food,” vertelt de bedrijfsleider. Ter afsluiting wordt er een mandzitwedstrijd georganiseerd voor honden. “Tijdens deze wedstrijd gaan honden de strijd met elkaar aan om zo lang mogelijk te blijven zitten.”

Van trimsalon tot knaagdierenhuis
Opvallend zijn de extra diensten die Pets Place Best zijn klanten gaat bieden, als onderdeel van de landelijke uitrol van de nieuwe stijl van Pets Place. Zo kan voortaan iedere hondeneigenaar zonder afspraak zijn hond komen wassen in de trimsalon. “Ook bieden we onze klanten de mogelijkheid aan om hun hond te laten trimmen, scheren of ontwollen”, vertelt Kriellaars. De trimsalon is in eerste instantie twee dagen per week geopend, maar breidt dat binnenkort uit naar meerdere dagen.

Naast het leveren van extra diensten wordt het knaagdierenhuis uitgebreid. “We krijgen twee keer zoveel hokken als in ons oude filiaal. Ook is er veel meer ruimte voor onze knagers. De konijnen komen bijvoorbeeld in een ren buiten het hok en hebben dus veel meer bewegingsvrijheid”, aldus Kriellaars.

www.petsplace.nl

Deel dit bericht