Pottery Pots lanceert bamboo collectie en speelt daarmee in op de bohemian trend

Bohemian stijl is anno 2021 iets wat we steeds meer terug zien in het interieur. Natuurlijke elementen zoals bamboo en cement zorgen voor het bohemian, zomerse gevoel en zijn dan ook kenmerkend voor deze nieuwe collectie. 

De bohemian collectie bestaat uit handgemaakte Ficonstone potten. De basis van de pot is gemaakt van cement, zand en gemalen steen. Ze zijn aan de binnenkant bedekt met cement, wat ervoor zorgt dat de pot sterk en in vorm blijft. De buitenzijde is gemaakt van hoogwaardig bamboo. Het geeft een natuurlijke, unieke en zomerse uitstraling. Daarnaast zijn alle potten voorzien van pootjes en een drainage opening die je kunt afsluiten met een stop.

Pottery pots brengt ook een speciaal bamboo starterspakket op de markt, die bestaat uit 43 verschillende bamboo potten en wordt aangeboden met 35% korting. Uiteraard zijn de bamboo potten ook los verkrijgbaar voor bijvoorbeeld de kleine ondernemer, voor op kantoor, voor een stylingproject en zo meer..

De gehele bamboo collectie is te bekijken op de gloednieuwe website potterypots.com. Hulp nodig? sales@potterypots.com helpt u graag verder.

Deel dit bericht