Regentank maatje XL van Nature voor slim waterverbruik

Opvang van regen bespaart water en voorkomt wateroverlast en opwarming van steden

De laatste jaren vangen steeds meer Nederlanders regenwater op voor hergebruik in eigen tuin. Daarmee is ook de vraag naar grotere regentonnen gestegen: zo heeft men na een paar flinke regenbuien voldoende watervoorraad en is de kans op wateroverlast na een flinke bui minder groot. Daarom komt tuinmerk Nature nu met een nieuw, extra groot, muurmodel voor de opvang van maar liefst 276 liter regenwater.

Regenopvang is niet alleen duurzaam omdat het water bespaart. Het draagt ook bij aan de oplossing voor wateroverlast en opwarming van steden. Door de ‘vertegeling’ van tuinen, krijgt regenwater namelijk minder kans om op een natuurlijke manier terug de grond in te gaan. Wateropvang en meer groen blijven dus belangrijke aandachtspunten in de tuin.

Productspecificaties
De rechthoekige regentank neemt weinig ruimte in beslag en meet 135x60x40 cm (hxbxl). Dankzij de peilstok is direct te zien wat het waterniveau is. Zet een emmer of gieter onder  de waterkraan en vul deze eenvoudig met het opgevangen water. De 276 liter watertank is verkrijgbaar in antraciet en groen en gemaakt van uv-bestendig polyethyleen.

De Nature® regentank heeft een verkoopprijs van € 179,00 en is verkrijgbaar bij vrijwel alle tuinspeciaalzaken, bouwmarkten en diverse webwinkels. Voor meer informatie kijk op www.naturegardening.eu.

Deel dit bericht