Rondo van Hoklartherm: roterend tuinpaviljoen

Hoklartherm, de Duitse producent van serres, kassen en overkappingen presenteert Rondo. Een roterend, vrijstaand tuinpaviljoen van glas waar je vier seizoenen lang buiten in de zon, beschut kunt vertoeven. Een heerlijke en stijlvolle plek om te loungen of dineren, of voor een jacuzzi of zwembad. De unieke constructie van het glazen Rondo-paviljoen bestaat uit twee ronde wanden die je 360 graden kunt verschuiven. Zo heb je een open overkapping in de luwte ongeacht de windrichting. Het exclusieve, stijlvolle paviljoen is volledig afsluitbaar en verkrijgbaar in verschillende modellen.

Rondo paviljoen

Glazen huis
Rondo is geschikt voor zowel kleine als grote tuinen. Het ronde, glazen tuinpaviljoen is verkrijgbaar in doorsnedes van 331 tot 853 cm (hoogte: 264 tot 500 cm). De wanden zijn van veiligheidsglas en de aluminium constructie kan in elke gewenste kleur worden gecoat. Je kunt kiezen uit drie daktypen: koepel, pagode en rechte spanten. Een thermodynamische ventilator in het dak zorgt voor luchtcirculatie en een permanent aangenaam binnenklimaat. Wanneer de zonkracht sterker wordt, biedt een speciaal zonweringsysteem desgewenst bescherming.

Rondo paviljoen

Showtuin
Al bijna vier decennia produceert Hoklartherm in Apen (Nedersaksen, Duitsland) hoogwaardige glazen paviljoens, tuinkassen en diverse terrasoverkappingen. De 20.000 vierkante meter grote showtuin is zeven dagen per week geopend inclusief het gezellige Orangerie-café. Ga voor meer informatie naar www.hoklartherm.de

Specificaties Rondo:
Diameter: 331 – 853 cm
Hoogte wand: 210 – 250 cm
Totale hoogte: 264 – 500 cm
Materialen: Aluminium (constructie), veiligheidsglas (wanden) en plexiglas (koepel)
Standaardkleuren: Antracietgrijs, dennengroen en wit (aluminium)
Dakvormen: Pagode dak, koepeldak of glazen dak met rechte spanten
Extra’s: Zonwering, gekleurd en semi-transparant veiligheidsglas (wanden)

Verkoopinformatie
Het Rondo paviljoen is verkrijgbaar vanaf € 10.500 (excl. aanleg). Meer informatie op www.hoklartherm.de.

Fotocredit: Hoklartherm

Deel dit bericht