Samenwerking Smiemans Projecten en Ebtech Glasshouse Systems Ltd

Onlangs hebben Ebtech Glasshouse Systems Ltd, gevestigd in Groot Brittannië, en Smiemans Projecten BV hun krachten gebundeld om hun diensten gezamenlijk aan te bieden voor de Britse tuincentra.

Nu reizen lastiger is i.v.m. Corona en het Verenigd Koninkrijk geen deel meer uitmaakt van de EU, zorgt deze samenwerking voor een betere, constante en snellere realisatie van hun diensten op de Britse markt en tevens de Smiemans-technologie en -ervaring bieden.

Ebtech Glasshouse Systems Ltd biedt al vele jaren een breed scala aan diensten in het VK, waaronder levering en bouw van nieuwe of gebruikte commerciële kassen, service & onderhoud, civiele werken, scherming, klimaatbeheersingssystemen en verwarming.

Smiemans Projecten bouwt al bijna een halve eeuw wereldwijd hoogwaardige en innovatieve glasconstructies, waaronder tuincentra en

Aangezien beide bedrijven al jaren glasconstructies bouwen en renoveren hebben tuincentra in het VK door deze samenwerking een breder scala aan diensten en een lokaal servicepunt.

Deel dit bericht