Shibaura geeft gas met Stage V modellen

“Het is altijd goed om te streven naar schoner en beter.” Dit doet Shibaura enerzijds door te kiezen voor moderne technieken, anderzijds door de producten verder door te ontwikkelen. Shibaura voldoet hierdoor aan de Europese normeringen en zorgt voor minder belasting van het milieu.

Een aantal Shibaura stage V modellen zijn al geruime tijd in het veld actief: de Shibaura SX25 subcompact tractor en de Shibaura SB22m en de SB25h compact tractoren. De SB25h is nu voorzien van een opvallend comfortabele hydrostaat en is schokvrij bij het wegrijden van de rijrichting.

De Shibaura SB36h stage V is inmiddels leverbaar en is al bij enkele dealers te bewonderen. Opvallen aan deze trekker is het lage geluidsniveau en de rustige loop van de motor.

Gebleken is de onafhankelijke 540/540 ECO aftakas met kopakkermanagement. Nu standaard voorzien van een afstandsbediening op het rechter achterspatbord.
Vanaf medio december kunnen de liefhebbers van de traditionele versnellingsbak hun hart ophalen met de SB36m. Deze mechanisch aangedreven trekker heeft en gesynchroniseerde omkeerhendel, links naast het stuur.

Hoewel de SB47h nog ruim op voorraad is verwachten we begin 2021 de SB50h. De Shibaura SB50h gaat de SB47h opvolgen en groeit naar een 4 cilinder stage V motor met 48 pk.Qua uitrusting zal de SB50h gelijk zijn aan de SB36h.
De cabine-varianten SB36hc en SB50hc behouden hun ruime fabriekscabine en hun zeer rijke standaarduitrusting.

In de 60 pk-klasse biedt Shibaura de SB62m, SB62h en SB62hc met de nieuwe stage V motor, leverbaar medio december. Ook hier hebben is een mechanische uitvoering toegevoegd.
De Shibaura SB78mc is het grootste model in onze serie en richt zich met name op de agrarische gebruiker. Optimaal inzetbaar door zijn rijke standaarduitrusting, zoals: omkeer onder last – kruipgroep – bediening koppeling op de versnellingspook – 5 dubbelwerkende ventielen – elektronisch bediende hef met kopakkerfunctie en ruime instelmogelijkheden – ruitenwisser voor en achter – airconditioning – etc. Medio februari 2021 beschikbaar met Stage V motor.

De Shibaura CM254 is de professionele frontmaaier. Deze doorontwikkelde machine is nu uitgerust met Stage V motor van 25pk en 1496cc. Ook hier wordt het de bestuurder direct duidelijk dat de stage V motoren hand in hand gaan met een lager geluidsniveau en een rustige loop van de motor.
De stuurkolom en brandstoftank ondergingen diverse veranderingen voor een betere ergonomie en nóg meer gebruiksgemak. Door zijn grote cilinderinhoud en zijn hoge koppel kan deze machine verrassend goed werken met de beschikbare maaidekken en klepelmaaiers van Shibaura, Wiedenmann, Major, Morgnieux en Müthing. Allen in de maten 150-180cm.

Vraag de dealer om meer informatie of neem contact op met Shibaura Europe BV. www.shibaura.com

Deel dit bericht