SNEL op weg met GARDENA

Logistiek dienstverlener SNEL Shared Logistics presenteert een trailer met een unieke GARDENA uitstraling. De opvallende oplegger rijdt dagelijks in de Benelux om tuincentra, bouwmarkten en andere retailers van GARDENA producten te voorzien. De trailer heeft een laadvermogen van 33 europallets.

Expertise

SNEL directeur Peter de Vries: “Wij zijn bijzonder trots dat wij vanaf januari 2021 verantwoordelijk zijn voor de dagelijkse afhandeling van GARDENA orders. Als start van de samenwerking hebben wij samen met GARDENA deze trailer vormgegeven.” De Vries is ervan overtuigd dat de reclametrailer een mooie bijdrage levert aan de naamsbekendheid en merkbeleving van GARDENA. Zowel bij de consument als bij de retail. Bart van Hardeveld, country manager Nederland van GARDENA: “We hebben gekozen voor SNEL als logistiek partner vanwege hun kennis van warehousing en hun geweldige expertise in fijnmazige en stedelijke distributie naar de retail, in het bijzonder tuincentra, bouwmarkten en DHZ-ketens in de Benelux. Wij zijn natuurlijk buitengewoon verguld met de fraaie, nieuwe truck.” De Bosrand in Alphen aan de Rijn is een van eerste tuincentra die een bestelling met de nieuwe vrachtwagen geleverd krijgt.

Opslag en distributie

SNEL Shared Logistics heeft in Woerden de beschikking over 75.000 m2 opslag en 60.000 m2 parkeerruimte. Het 132 jaar oude bedrijf beschikt over 285 vrachtwagens en is onderdeel van Vos Logistics met een vloot van 1.400 vrachtwagens. GARDENA houdt en beheert sinds januari 2021 haar complete voorraad voor de Benelux in Woerden. SNEL zorgt voor de volledige afhandeling van de orders. In het voorjaar en de zomer komen SNEL vrachtwagens dagelijks bij alle tuincentra, bouwmarkten en andere retailers in de Benelux.

Fotobijschrift: De Bosrand in Alphen aan de Rijn is het eerste tuincentrum dat een bestelling met de nieuwe vrachtwagen geleverd kreeg.

Fotocredit: GARDENA

Deel dit bericht