Ter Steege wekelijks op televisie

Iedere zaterdag en zondag zullen de producten van potterie- en woondecoratie-groothandel Ter Steege te zien zijn op televisie. De Grote Tuinverbouwing en het nieuwste klusprogramma De Grote Huisverbouwing pakken tuinen en interieurs grondig aan. Daarbij kiezen ze passende producten van Ter Steeges merken Artstone, TS Collection en Tableware by Sharon. Interessant nieuws voor retailers.

Elke van de afdeling marketing vertelt: “Wij hebben een categorie op onze webshop ingericht met een overzicht van alle producten die dit seizoen te zien zullen zijn. Zo kan men alvast bestellen en de drukte voor zijn. Natuurlijk willen onze klanten ook graag weten welke specifieke producten komend weekend op tv worden getoond. Zodra wij deze informatie van de programmamaker Stokvis binnenkrijgen, sturen wij een uitgebreide mailing naar onze klanten.”

De Grote Tuinverbouwing is iedere zaterdag om 17:00 uur te zien op SBS6 en De Grote Huisverbouwing zal vanaf 23 oktober iedere zondag te zien zijn om 18:00 uur op SBS6.

Deel dit bericht