Tuincentrum Bloemenland sluit aan bij GRS Retail

Met ingang van 1 januari heeft het Belgische tuincentrum Bloemenland zich aangesloten bij GRS Retail. En daar zijn beide partijen erg blij mee.

Tuincentrum Bloemenland is gelegen te Veerle Laakdal in de provincie Antwerpen. Het is er gevestigd sinds april 1989 en werd opgericht door Bert Janssens die nog altijd samen met zijn vrouw Ann Van Baelen aan het roer staat. Sinds 1989 heeft Bloemenland een flinke groei doorgemaakt; van een bedrijf van 1.000 m2 (incl. kwekerij) zijn ze uitgegroeid tot een volwaardig tuincentrum met een winkeloppervlakte van 5.000 m2 en een buitenafdeling van 1.000 m2. In 2015 werden grote verbouwingen gedaan en werd een horecagedeelte en een pralinewinkel gestart.

Een grote troef voor Bloemenland is de eigen kwekerij van maar liefst 5.000 m2, waar voor elke seizoen planten van een mooie kwaliteit gekweekt worden. Daarnaast zijn ook de snijbloemen, het ruime aanbod bloemschikmaterialen voor de doe-het-zelver en de talrijke geschenkartikelen die je er kunt vinden, een grote publiekstrekker.

Met de aansluiting bij GRS Retail zet Bloemenland een flinke stap vooruit op het gebied van automatisering. Daarnaast zorgt het lidmaatschap ervoor dat Bert en Ann voordeliger in kunnen kopen én meer contact hebben met collega’s in de branche. “Binnen drie jaar verwachten we een heel stuk moderner te kunnen werken en daarbij door GRS Retail ontzorgd te worden.” aldus Bert Janssens.

Deel dit bericht