Tuincentrum Drint sluit aan bij GRS Retail

Sinds begin dit jaar is GRS Retail weer een lid rijker. Tuincentrum Drint, gelegen in het mooie Westerkwartier op de grens van Groningen en Friesland, hoort sinds 1 januari ook bij de grootste tuincentrumorganisatie van de BeNeLux.

Tuincentrum Drint is een echt familiebedrijf dat ruim 90 jaar bestaat. Inmiddels staat de 4e generatie, Nathalie en Madelon Drint, klaar om het over te nemen. Het bedrijf is ooit begonnen met de verkoop van groenten en bloemen en is langzaam uitgegroeid tot een groot tuincentrum van inmiddels 11.000 m2.

Een belangrijke meerwaarde van de toetreding tot GRS Retail vinden zij GRS inkoop. De prijsafspraken met voorkeursleveranciers en de collectieve inkoop leveren hen veel prijsvoordeel op en de huisbeurzen maken het hen onder meer gemakkelijk om in een keer het complete assortiment in te kopen. Daarnaast is de marketing campagne die GRS Retail aanbiedt heel interessant voor tuincentrum Drint en vinden zij het ook heel erg fijn dat ze altijd bij GRS Retail terecht kunnen voor vragen en advies.

Nathalie en Madelon hebben verschillende toekomstperspectieven voor ogen, waaronder het uitbreiden van het tuincentrum, klantenkring en de daarbij behorende marketing, waarbij ze de hulp van GRS Retail goed kunnen gebruiken.

GRS Retail en het team van tuincentrum Drint vertrouwen op een bloeiende samenwerking.

Deel dit bericht