Tuinmachinebedrijf Masschelein BV wint Shop Design Award met nieuwe winkelruimte

Masschelein BV uit Zwevegem, dat golf-, park- en tuinmachines verkoopt voor particulieren en professionelen, won zopas de Shop Design Award van Professional Media Group in de categorie Home & Garden. Het Masschelein-team verhuisde naar een nieuwe, grotere locatie en wilde een inrichting met een sterke beleving en een goede balans tussen hun uitstraling en die van hun belangrijkste leveranciers, zoals STIHL. Missie geslaagd!

“We wilden geen traditionele winkel waar elk merk zijn eigen hoekje heeft”, klinkt het bij het Masschelein-team uit Zwevegem, dat zopas de Shop Design Award van Professional Media Group in ontvangst mocht nemen. “Daarom zijn we op zoek gegaan naar een team van experten om hierover te brainstormen om dit te realiseren. Samen zetten we alles op alles om zoveel mogelijk beleving in onze nieuwe zaak te creëren. Zodat mensen zich aangetrokken en goed voelen. Want de klant staat bij ons centraal en we streven elke dag naar absolute klantentrevredenheid.”

85 bedrijven schreven zich in voor de pmg-wedstrijd waarbij de best ingerichte nieuwe of vernieuwde winkel beloond wordt voor hun investeringen. Vervolgens werden er 42 door de jury geselecteerd voor 7 categorieën. Masschelein was de winnaar in de categorie Home & Garden.

Meer informatie: https://stihl.prezly.com/tuinmachinebedrijf-masschelein-bv-wint-shop-design-award-met-nieuwe-winkelruimte

Deel dit bericht